Χριστίνα Μπόμπα: Φτιάχνει τις βαλίτσες της για το μαιευτήριο [vid]


Οι μήνες της αναμονής φθάνουν σιγά σιγά στο τέλος τους για τη Χριστίνα Μπόμπα και τον αγαπημένο της Σάκη Τανιμανίδη, αφού τις προσεχείς ημέρες θα υποδεχτούν τα δίδυμα κορίτσια τους στον κόσμο.Έτσι, η παρουσιάστρια και content creator στα social media ξεκίνησε από τώρα να φτιάχνει τις βαλίτσες της για το μαιευτήριο.

Ειδικότερα, η influencer πριν λίγες ώρες ανήρτησε στις ιστορίες του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram ένα βίντεο που ετοιμάζει τις τσάντες της για το μαιευτήριο, ρωτώντας μάλιστα τους διαδικτυακούς της φίλους τι δεν πρέπει να ξεχάσει να πάρει μαζί της στο νοσοκομείο. “Ετοιμάζοντας τις τσάντες του μαιευτηρίου για παν ενδεχόμενο… Κάτι που δεν πρέπει να ξεχάσω;”, έγραψε ως λεζάντα στο βιντεάκι που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους η Χριστίνα Μπόμπα.

Δείτε παρακάτω το στιγμιότυπο που ανέβασε η ίδια στο Instagram:

Υπενθυμίζεται ότι πριν από περίπου 2 μήνες η Χριστίνα Μπόμπα είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεωνόρας Μελέτη “Μεσάνυχτα”, όπου είχε μιλήσει – μεταξύ άλλων – και για τις δυσκολίες που συνάντησε στην προσπάθειά της να μείνει έγκυος, αλλά και τη διαρκή συμπαράσταση του συντρόφου της Σάκη Τανιμανίδη. Η Χριστίνα Μπόμπα εξήγησε επίσης πόσο καθοριστική ήταν η επιλογή ενός γιατρού γινομότητας που την έφερε τελικά ένα βήμα πιο κοντά στην επιθυμία της να γίνει μητέρα.

“Στην δική μας περίπτωση από πριν τον γάμο, το είχαμε κατά νου να γίνουμε γονείς. Μετά τον γάμο το προσπαθούσαμε και πέρασαν δύο χρόνια με συνεχόμενο αρνητικό αποτέλεσμα. Κάναμε όλες τις εξετάσεις κι ήταν καλές και δεν καταλαβαίναμε γιατί δεν συνέβαινε. Στην πορεία άρχισε να με καταβάλει, ερχόταν η περίοδος κι έκλαιγα. Ο Σάκης ήταν πολύ υποστηρικτικός κι έλεγε δεν πειράζει, προσπαθούσε να με στηρίξει ψυχολογικά. Στην πρώτη καραντίνα είπα ότι δεν το αντέχω άλλο κι ότι πρέπει να συμβουλευτούμε έναν γιατρό γονιμότητας. Ο αδερφός του Σάκη μας πρότεινε έναν και μου είπε ότι κάνω ανορεκτικούς κύκλους που μειώνουν την πιθανότητα. (..) Δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να κάνω παιδιά αλλά ότι είχα μειωμένες πιθανότητες γιατί δεν είχα κάθε μήνα ωάριο. Οπότε εγώ ένιωσα έτοιμη να μπω σε αυτήν την διαδικασία [της εξωσωματικής γονιμοποίησης] και να μην συνεχίσουμε να προσπαθούμε.” , είχε εξομολογηθεί η Χριστίνα Μπόμπα στην Ελεωνόρα Μελέτη στην εκπομπή “Μεσάνυχτα”.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ