Πανεπιστήμιο Αιγαίου: 50 θέσεις στο τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής


Πενήντα θέσεις προσφέρει το Πανεπιστήμιο Αιγαίου σε μεταπτυχιακούς φοιτητές.

Το Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής λειτουργεί πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών, με τίτλο: «ΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΕΥΖΩΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ».

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών αποσκοπεί στην επιστημονική κατάρτιση και εξειδίκευση μελλοντικών στελεχών της δημόσιας διοίκησης, της ιδιωτικής παραγωγής/επιχείρησης τροφίμων και της συμβουλευτικής δραστηριότητας στο ραγδαίως εξελισσόμενο πεδίο της διατροφής και του κρίσιμου ρόλου αυτής στην προαγωγή της ευζωίας και της υγείας του σύγχρονου ανθρώπου.

Το πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών παρέχει προηγμένες και εξειδικευμένες γνώσεις που αφορούν την εις βάθος κατανόηση-αξιολόγηση-διαχείριση της διατροφικής αξίας των θρεπτικών συστατικών των τροφίμων και της ένταξης αυτών στα πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής και διατροφικής πολιτικής.

Επιπλέον αποσκοπεί στην μεταφορά εξειδικευμένων γνώσεων σχετικά με τα διεθνώς αναγνωρισμένα πρότυπα διατροφής που σχετίζονται με μειωμένο κίνδυνο εμφάνισης χρόνιων νοσημάτων και που ταυτοχρόνως προάγουν την γενικότερη ποιότητα ζωής του ανθρώπου, καθώς και την εφαρμογή αυτών των διατροφικών προτύπων για την επίτευξη της ευζωίας του ανθρώπου σε πολλαπλά επίπεδα, κοινωνικά, πολιτισμικά, περιβαλλοντικά.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες καλούνται να υποβάλλουν μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος «ΝΑΥΤΙΛΟΣ» του Πανεπιστημίου Αιγαίου https://nautilus.aegean.gr/ τα παρακάτω δικαιολογητικά:

Αίτηση υποψηφιότητας
Φωτοτυπία τίτλων σπουδών
Φωτοτυπία πιστοποιητικού αναλυτικής βαθμολογίας μαθημάτων στο οποίο θα αναγράφεται ο βαθμός πτυχίου
Βιογραφικό σημείωμα που θα αναφέρονται οι σπουδές και τυχόν επαγγελματική ή ερευνητική εμπειρία
Δημοσιεύσεις σε περιοδικά με κριτές
Αποδεικτικά επαγγελματικής ή ερευνητικής δραστηριότητας
Πιστοποιητικό γνώσης Αγγλικής τουλάχιστον επιπέδου Β2
Δύο συστατικές επιστολές
Φωτοτυπία των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών είναι πλήρους φοίτησης με διάρκεια 18 μήνες, ενώ τα δίδιακτρα ανέρχονται στα 3.200 ευρώ.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων έως την Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021.

Στοιχεία Επικοινωνίας: 2254083013, [email protected]

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ