Yoga : Τα οφέλη της στην σεξουαλική ζωή


Εάν η σεξουαλική σας ζωή είναι λίγο αδιάφορη αργά, η τακτική γιόγκα μπορεί να είναι το μόνο πράγμα που πρέπει να φέρει κάποια νέα ενέργεια στο υπνοδωμάτιο (ή οπουδήποτε) .Η γιόγκα εξουδετερώνει το άγχος, την κόπωση και την κακή εικόνα του εαυτού σας, τα οποία μπορούν να καταστέλλουν τη λίμπιντο σας. Θα επωφεληθείτε επίσης από την αύξηση της φυσικής σας κατάστασης, ιδιαίτερα τη δύναμη, την ευελιξία και τον έλεγχο των μυών.

Βελτιώστε την εικόνα του σώματός σας

  • Το να νιώθεις καλά για τον εαυτό σου και να νιώθεις άνετα στο σώμα σου είναι το κλειδί για μια υγιή και ικανοποιητική σεξουαλική ζωή. Όταν κάνετε γιόγκα, εξοικειώνεστε στενά με το σώμα σας και τι μπορεί να κάνει. Μαθαίνετε επίσης να αποδέχεστε και να είστε ευαίσθητοι στο σώμα σας όπως είναι σήμερα (και όχι πριν από 15 χρόνια όταν ήσασταν στο γυμνάσιο ή αφού χάσετε το βάρος του μωρού και επιστρέψετε στα κοκαλιάρικα τζιν σας). Ταυτόχρονα, θα αναπτύξετε δύναμη και μυϊκό τόνο, έτσι θα φαίνεστε και θα αισθανθείτε καλύτερα.

Αυξήστε την ευαισθητοποίηση του σώματός σας

  • Η Γιόγκα σας ζητά να μετακινήσετε το σώμα σας με πολύ συγκεκριμένους τρόπους. Για παράδειγμα, για να βελτιώσετε την ευθυγράμμισή σας , μαθαίνετε να απομονώσετε τα πυελικά μισά μετακινώντας τη μία πλευρά της λεκάνης διατηρώντας παράλληλα την άλλη. Τελικά, μαθαίνετε να αισθάνεστε τη σωστή ευθυγράμμιση μέσα στο σώμα σας και να προσαρμόζεστε. Αυτή η ακραία ευαισθησία στους μηχανικούς του σώματος αναπτύσσει τη σύνδεση νου-σώματος, καθιστώντας σας πιο συντονισμένο με το δικό σας σώμα.

  • Εάν ο σύντροφός σας κάνει γιόγκα ή είναι ανοιχτός στο να το δοκιμάσετε, μπορεί να βρείτε μια σπίθα ασκώντας μαζί. Βιβλία και μαθήματα γιόγκα συνεργατών είναι άμεσα διαθέσιμα για όσους θέλουν να εξερευνήσουν αυτήν τη λεωφόρο.
  • Λάβετε υπόψη ότι υπάρχουν περιπτώσεις στις οποίες μια σεξουαλική δυσλειτουργία πρέπει να αντιμετωπιστεί από γιατρό ή θεραπευτή.

Ακολουθεί βίντεο για την Yoga

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ