Αθηνά Οικονομάκου : “Μετάνοιωσα για μια επαγγελματική πρόταση που είπα όχι”


Η πολύ αγαπημένη ηθοποιός Αθηνά Οικονομάκου εχθές το βράδυ διοργάνωσε μία Q/A, βραδιά με τους διαδικτυακούς της φίλους, προκειμένου να τους απαντήσει σε ερωτήσεις τους, να κρατήσουν επαφή και να λύσει τις απορίες τους. Ανάμεσα στις πολλές ερωτήσεις που δέχτηκε και απάντησε μία μας κέντρισε πολύ το ενδιαφέρον.

Η ερώτηση που δέχθηκε

  • Πιο συγκεκριμένα η αγαπημένη επιχειρηματίας/ηθοποιός ανάμεσα στις τόσες πολλές ερωτήσεις που δέχθηκε, ρωτήθηκε αν έχει σκεφτεί η έχει δεχθεί πρόταση για να παρουσιάσει την δική της τηλεοπτική εκπομπή .

Η απάντηση της ηθοποιού

  • Όπως αποκάλυψε η ίδια και μας σόκαρε, είχε δεχθεί πριν τρία χρόνια πρόταση για να παρουσιάσει μία τηλεοπτική εκπομπή που όπως είπε πήγε πάρα πολύ καλά και συνεχίζεται και σήμερα , αλλά εκείνη αρνήθηκε επειδή είχε γεννήσει τον Μάξιμο και είχε και σε εκκρεμότητα το “Έλα στην θέση μου”. Επίσης όπως είπε όλα για κάποιον λόγο γίνονται και δεν έκατσε.

Οι υπόλοιπες ερωτήσεις που δέχθηκε

  • Πέρα από την παραπάνω δέχθηκε πάρα πολλές ερωτήσεις όπου απάντησε και ανακάλυψε αρκετά πράγματα τόσο για την ίδια ,όσο και για τα επαγγελματικά της βήματα αλλά και για την εγκυμοσύνη της και της διακοπές της.

Οι απαντήσεις που έδωσε

  • Όπως μάθαμε μέχρι τις 09/06 21 θα έχει γεννήσει και ότι πλέον το περιμένει πάρα πολύ επειδή έχει αρχίσει και κουράζεται.
  • Το καλοκαίρι η βάση της λόγο του μωρού θα είναι στην Αθήνα αλλά ευελπιστεί ότι θα βρεθεί η άκρη και θα φύγουν έστω και λίγο οικογενειακώς.
  • Τα δωμάτια των παιδιών της ,όπως και άλλους χώρους τα διακοσμεί με την βοήθεια διακοσμήτριας.
  • Στην ερώτηση αν δεν είχε χρόνο και έπρεπε να αφήσει κάτι θα ήταν η υποκριτική η οι επιχειρήσεις της, απάντησε ότι θα άφηνε κάτι από τις επιχειρήσεις της και ποτέ την υποκριτική επειδή αυτό είναι το κύριο επάγγελμα της και χάρις αυτού ξεκίνησαν όλα.
  • τέλος όταν ρωτήθηκε αν θα ήθελε να συνεργαστεί με την Λασκαράκη απάντησε ότι ελπίζει ότι αυτό θα συμβεί.

Ακολουθεί βίντεο με την Αθηνά Οικονομάκου

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ