Δολοφονία Αγία Βαρβάρα: «Μου μίλησε απαξιωτικά, την πυροβόλησα και έφυγα», λέει ο 75χρονος


Μετανιωμένος για το έγκλημα του φέρεται να εμφανίστηκε στους αστυνομικούς του τμήματος όπου παραδόθηκε ο 75χρονος που δολοφόνησε την εν διαστάσει σύζυγο του την περασμένη Πέμπτη στην Αγία Βαρβάρα.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι το θύμα του μίλησε απαξιωτικά, γεγονός που τον έβγαλε εκτός εαυτού.

«Όταν με είδε μου μίλησε απαξιωτικά. Αυτό που περνούσα σε επίπεδο απαξίωσης όλα αυτά τα χρόνια, δεν περιγράφεται. Με είχε αποκλείσει οικονομικά από τα πάντα. Με είχε αποκόψει από τα παιδιά και τα εγγόνια μου. Της ζήτησα τα κοσμήματα της οικογένειάς μου και μου είπε «χέσ… ρε μ@λ@κ@». Την πυροβόλησα κι έφυγα. Πήγα προς το Δαφνί κι εκεί έμεινα για ώρες» φέρεται να κατάθεσε και συμπλήρωσε: «Είμαι 75 ετών, με είχε ανασφάλιστο πολλά χρόνια και δεν είχα σύνταξη».

Αναφερόμενος στο όπλο του εγκλήματος αλλά και στο από που το προμηθεύτηκε, ο 75χρονος είπε: «Το όπλο είναι παλιό και το είχα βρει σε μια μετακόμιση που είχα βοηθήσει έναν φίλο μου».

Υπενθυμίζεται, ότι ο κατηγορούμενος εμφανίστηκε σήμερα ενώπιον του εισαγγελέα που του άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, οπλοφορία και οπλοχρησία και οδηγήθηκε στον ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία για την ερχόμενη Τρίτη.

«Πρόκειται για την κορύφωση μιας οικογενειακής τραγωδίας. Μια πράξη την οποία προφανώς κανείς δεν επικροτεί. Οφείλεται στην έκρηξη του θυμικού μετά από μια έντονη δικαστική διαμάχη, η οποία επέφερε το αποτέλεσμα αυτό. Ο δράστης έχει ήδη μετανιώσει για την πράξη του. Αυθορμήτως παραδόθηκε στις Αρχές και ανέλαβε την ευθύνη της πράξεως του, παραδίδοντας και το όπλο του εγκλήματος», δήλωσε ο δικηγόρος του κατηγορουμένου Θεόδωρος Μαντάς.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ