Σεξ στο νερό: Είναι διασκεδαστικό αλλά και επικίνδυνο

Το σεξ είναι σαν το φαγητό, μερικές φορές μπορεί να θέλεις να το ψάξεις λίγο. Μπορεί να έχεις άγριες φαντασιώσεις κατά καιρούς, συμπεριλαμβανομένου του σεξ στο νερό. Το στίγμα που σχετίζεται με το χορό στις βροχές και το φιλί σε θάλασσα έχουν αφαιρεθεί εδώ και καιρό από ταινίες. Αλλά το να κάνεις σεξ στη θάλασσα είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι και μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνο για την υγεία σου.

Η εγκυμοσύνη είναι πιθανή. Το σεξ στο νερό χωρίς αντισύλληψη μπορεί να προκαλέσει εγκυμοσύνη. Το νερό που εισέρχεται στον κόλπο δεν σημαίνει ότι το σπέρμα δεν θα είναι σε θέση να φτάσει στον προορισμό του. Η εκπομπή σπέρματος στο νερό θα το σκοτώσει, καθώς το σπέρμα δεν μπορεί να επιβιώσει στο νερό. Αλλά η εκσπερμάτωση μέσα στον κόλπο μπορεί να προκαλέσει εγκυμοσύνη. Επιλέξτε το σωστό προφυλακτικό. Αν προσπαθείτε να αποφύγετε την εγκυμοσύνη, τότε τα προφυλακτικά είναι απαραίτητα. Ωστόσο, η χρησιμότητα ενός προφυλακτικού μειώνεται στο νερό. Το νερό από μόνο του δεν μπορεί να βλάψει τα προφυλακτικά, αλλά οι χημικές ουσίες που υπάρχουν μπορούν να αποδυναμώσουν το λατέξ.

Χρησιμοποίησε ένα σωστό λιπαντικό. Αντί να χρησιμοποιείς έναν υδάτινο σωλήνα στο νερό, δοκίμασε έναν με βάση το πυρίτιο. Δεν σβήνουν στο νερό. Τα λιπαντικά με βάση το πετρέλαιο δεν αποτελούν καλή επιλογή, καθώς μπορούν να αντιδράσουν με το λάτεξ και το νερό, οδηγώντας σε σπάσιμο προφυλακτικού. Το νερό από μόνο του δεν είναι καλό λιπαντικό και μπορεί να προκαλέσει τριβές. Αυτό μπορεί να προκαλέσει αμυχές στο αιδοίο σας.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here