Βρώμικο σεξ: Στην πραγματικότητα το σεξ είναι ιερό

Βρώμικο σεξ: Στην πραγματικότητα, το σεξ είναι “ιερό”.  Η μεγαλύτερη παρανόηση για το σεξ είναι ότι είναι βρώμικο, απαγορευμένο ή λάθος. Στην πραγματικότητα, το σεξ είναι ιερό. Όχι με την εκκλησιαστική έννοια αλλά ως καθαρή κοσμική ενέργεια. Το σεξ είναι μια φυσική πράξη που παρέχει άμεση σύνδεση με το θείο. 

Το σεξ είναι μια βασική λειτουργία της ανθρωπότητας. Παίζει τεράστιο ρόλο στη σωματική υγεία και ζωτικότητα του σώματος. Το σεξ είναι επίσης μια τεράστια, παγκόσμια δύναμη που μπορεί να συγχωνεύσει το πνεύμα σας (τη θεϊκή σας ουσία) με το σώμα σας. Το σεξ είναι η κατακραυγή και η εξέλιξη (φυσική άνοδος) που συναντώνται στην καρδιά σε μια έκρηξη καθαρής αγάπης.

 

Ας μπούμε στο σεξ με έναν εντελώς νέο τρόπο. Σημείωση: Δεν χρειάζεται να έχεις σύντροφο για να κάνεις ιερό σεξ. Μπορείς να απογειωθείς μόνος. Συνδεθείτε με την πνευματικότητα. Αναγνωρίστε ότι είμαστε πνευματικά όντα που έχουν μια ανθρώπινη εμπειρία- ότι δημιουργηθήκατε από ένα θεϊκό σχέδιο.  Αποδεχτείτε ότι αν είστε θεϊκή έκφραση αυτής της δύναμης, είναι και ο σύντροφός σας. Ναι, αυτό το άτομο που σας ενοχλεί και σας προκαλεί να μην τελειώσετε. Διευρύνετε την κατανόησή σας και παραδώστε κάθε κρίση του ατόμου που ο Θεός παρείχε ως αδελφή ψυχή σας. Δημιουργήστε το περιβάλλον μέσα στο οποίο το ιερό σεξ μπορεί να ανθίσει.

Αιχμαλωτίστε τις αισθήσεις. Βρείτε μια απαλή, όμορφη κουβέρτα που είναι μόνο για ένωση με τους αγαπημένους σας. Ροδοπέταλα στο διάστημα. Ανάψτε τα κεριά και παίξτε μουσική. Συνιστώ τη λήψη ενός ήχου μη επανδρωμένου από μια εφαρμογή για ένα ουδέτερο φόντο που ενθαρρύνει την επούλωση και την πνευματική όραση. Ενώστε τα τρία σας μάτια, αναπνεύστε για έξι εισπνοές και έξι εκπνοές. Περιποιηθείτε ο ένας τον άλλον με αιθέρια έλαια. Τοποθετήστε το λάδι στο στέμμα του άλλου, στο τρίτο μάτι, στον καρδιακό χώρο και στα γεννητικά όργανα.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here