Φονικό στην Κέρκυρα: Ήθελε να τους σκοτώσει ο 60χρονος- Τι όπλισε το χέρι του, πώς έγινε το μακελειό


Ποιοι λόγοι όπλισαν το χέρι του 60χρονου στη Δασιά της Κέρκυρας, με αποτέλεσμα να βρουν τον θάνατο δύο άνθρωποι και στη συνέχεια ο ίδιος να βάλει τέλος στη ζωή του.

Τρεις νεκροί είναι ο τραγικός απολογισμός του φονικού στην περιοχή Δασιά, στην Κέρκυρα.

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Κυριακής, όταν ένας άνδρας 60 ετών πυροβόλησε και σκότωσε δύο ανθρώπους. Αν και στην αρχή έγινε γνωστό, ότι τα θύματα ήταν ζευγάρι, η εξέλιξη της έρευνας αποκάλυψε πως τα πράγματα είχαν αλλιώς.

Ο 60χρονος είχε οικονομικές διαφορές με τη σπιτονοικοκυρά του, στην οποία χρωστούσε ενοίκια και η οποία του έλεγε, ότι θα του κάνει έξωση, γιατί ήθελε να νοικιάσει το σπίτι.

Από τις μαρτυρίες προκύπτει, ότι τόσο τη γυναίκα, όσο και τον Ελληνογάλλο, που επίσης έπεσε νεκρός από τα πυρά του 60χρονου, ήθελε να τους σκοτώσει και δεν πρόκειται για παράπλευρη απώλεια. Ο Ελληνογάλλος και η άτυχη γυναίκα είχαν καλή σχέση, καθώς ο πρώτος είχε αγοράσει το σπίτι του από εκείνη.

Ο 60χρονος θύτης ήταν εργάτης και είχε αναλάβει να φροντίζει και τον κήπο του συγκροτήματος. Με τον Ελληνογάλλο είχε άλλου είδους διαφορές και διαπληκτιζόταν για ασήμαντες αφορμές. Τελευταία φορά, φέρεται να τσακώθηκαν, γιατί του έκανε παρατήρηση, ότι δεν έκανε καλά τη δουλειά του.

Ο 60χρονος είχε έναν γιο, που υπηρετεί ως Αξιωματικός στην Ασφάλεια Κέρκυρας.

Αίσθηση προκάλεσε στους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο της τραγωδίας, ότι και οι δύο είχαν πυροβοληθεί στο κεφάλι.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ