Λαμπερό δέρμα: Δύο τρόποι ενίσχυσης της λάμψης του δέρματος σας

Ενώ εννοούσε ότι η καλοσύνη και η εξυπνάδα σας έχουν μεγαλύτερη σημασία από το πώς φαίνεστε, υπάρχει μέσα σε αυτή τη φράση μία μεγάλη αλήθεια για την ομορφιά. Τα πάντα στο δέρμα σας αντανακλούν τι συμβαίνει εσωτερικά στο σώμα σας, είτε είναι ανισορροπίες στο έντερο είτε στρες και άγχος.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να θεραπεύσετε το δέρμα σας και να επιτύχετε μια λαμπερή όψη χωρίς να ξοδέψετε περισσότερα χρήματα σε μάσκες και κρέμες ματιών. Επειδή αξίζετε το μυστικό για να επιτύχετε ένα άψογο δέρμα, ακολουθούν δύο τρόποι – κλειδιά για να ενισχύσετε τη λάμψη σας, και κανένας από τους δύο δεν αφορά στην αγορά ενός ακριβού serum!

  1. Πάρτε ένα συμπλήρωμα διατροφής

Μια σύγχρονη ρουτίνα ομορφιάς δεν προορίζεται μόνο για τη ματαιοδοξία στο μπάνιο σας. Όχι, οι ρουτίνες ομορφιάς επεκτείνονται και στα εσώρουχα και στα ψυγεία σας. Μιλώ για την περιποίηση του δέρματος που μπορείτε να καταπιείτε: φόρμουλες, χάπια και σκόνες που καθαρίζουν το δέρμα και ενισχύουν τη λάμψη από μέσα προς τα έξω.

Για συμπληρώματα ομορφιάς που μπορούν εύκολα να προστεθούν στην τακτική σας ρουτίνα, δοκιμάστε όσα περιέχουν βιοτίνη, που υποστηρίζει τη διατήρηση υγιών μαλλιών, δέρματος και νυχιών, και όσα περιέχουν μια πόσιμη μορφή υαλουρονικού οξέος, ένα συστατικό που υπάρχει σε όλους τους ορούς και τις μάσκες προσώπου σας. Αυτές οι σταγόνες λειτουργούν σε κυτταρικό επίπεδο για την ενίσχυση της λάμψης και την ενυδάτωση του δέρματος από μέσα προς τα έξω. Προσθέστε σε ένα smoothie, έναν καφέ ή ένα ποτήρι νερό και δοκιμάστε το, χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψετε πολλά χρήματα. Σας προειδοποιούμε: οι άνθρωποι θα σας ρωτήσουν ποιο είναι το μυστικό σας.

  1. Επενδύστε σε περισσότερες ώρες ύπνου

Γνωρίζετε ήδη ότι ο ποιοτικός ύπνος 7-9 ωρών τη νύχτα είναι ζωτικής σημασίας για να λειτουργεί σωστά ολόκληρο το σώμα. Το σώμα μας χρειάζεται ύπνο για περισσότερους λόγους από το να ξεκουράζεται και να ονειρεύεται: η έλλειψη ύπνου μπορεί να προκαλέσει φλεγμονή στο σώμα, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε φλεγμονή στα όργανα – συμπεριλαμβανομένου του δέρματος (AKA το μεγαλύτερο όργανο). Εάν φροντίσετε να έχετε αρκετή ξεκούραση μέσα στη μέρα σας, μπορείτε επίσης να απολαύσετε οφέλη όπως λιγότερες ρυτίδες, λιγότερο πρησμένα μάτια και ναι, πιο λαμπερή επιδερμίδα. Φέρνει ένα εντελώς νέο νόημα στον «ύπνο ομορφιάς», έτσι δεν είναι;

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here