Φρικτός θάνατος για 3χρονη στις ΗΠΑ: Την ξέχασε η μητέρα της στο αυτοκίνητο εν μέσω καύσωνα


Φρικτό θάνατο μέσα στο αυτοκίνητο στο οποίο την ξέχασε η μητέρα της εν μέσω καύσωνα βρήκε μια 3χρονη στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ

Σοκ έχει προκαλέσει στην Καλιφόρνια ο θάνατος μιας 3χρονης την οποία η μητέρα της ξέχασε για περισσότερες από τρεις ώρες μέσα στο αυτοκίνητό της εν μέσω καύσωνα.

Το ακόμα πιο εξοργιστικό είναι ότι η μητέρα της 3χρονης την παράτησε για να πάει να δουλέψει σε μια παράνομη καλλιέργεια μαριχουάνας.

Οι πόρτες του αυτοκινήτου μέσα στο οποίο παγιδεύτηκε η Τζέσικα Κάμπος, όπως ήταν το όνομα της 3χρονης, ήταν κλειστές και τα παράθυρα ανεβασμένα σύμφωνα με την αστυνομία.

«Πρόκειται για την απόλυτη τραγωδία. Πρέπει να θυμόμαστε ότι είμαστε σε μια εποχή με πολύ υψηλές θερμοκρασίες που γίνονται ακόμα μεγαλύτερες μέσα σε ένα κλειδωμένο αυτοκίνητο» τόνισε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Το μικρό κορίτσι εντόπισε ένας αστυνομικός που βρέθηκε κοντά στο αυτοκίνητο για άσχετη υπόθεση.

Η μικρή Τζέσικα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο στο οποίο οι γιατροί δεν κατάφεραν να κάνουν κάτι περισσότερο από το να ανακοινώσουν τον θάνατό της.

Για την υπόθεση έχει συλληφθεί η 28χρονη Μοχίκα Ντομίνγκεζ η οποία αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια.

Η 28χρονη μητέρα που συνελήφθη για τον θάνατο της 3χρονης κόρης της

Στο σπίτι της 28χρονης οι αστυνομικοί βρήκαν περίπου 70 κιλά φυτών μαριχουάνας και περίπου 210 κιλά επεξεργασμένης μαριχουάνας.

Οι αστυνομικοί βρήκαν και άλλα τέσσερα παιδιά ηλικίας 15, 11 και 9 μηνών τα οποία παραδόθηκαν στις κοινωνικές υπηρεσίες.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ