Θετικός στον κορωνοϊό: Πώς να φροντίσεις κάποιον που νοσεί [pic, vid]

Οι ασθενείς και οι οικογένειές τους αντιμετωπίζουν σοβαρές προκλήσεις στο δρόμο για πλήρη ανάρρωση, και πολλοί αισθάνονται ότι οι ζωές τους δεν θα είναι ποτέ οι ίδιες.  Πρόσφατα, 3 ειδικοί της Ιατρικής του Μίσιγκαν πρόσφεραν συμβουλές για την περίθαλψη ασθενών με COVID- 19—από το να μάθουν πώς να τα βγάλουν πέρα με απομόνωση και καραντίνα,τη νοσηλεία, μέχρι τι συμβαίνει μετά την υποχώρηση της αρχικής ασθένειας και την έναρξη του ταξιδιού μακροχρόνιας ανάρρωσης. Τα ίδια πράγματα που θα θέλατε να έχετε στο σπίτι σας αν πιάνατε ένα κακό κρύωμα ή η γρίπη είναι τα ίδια πράγματα που θέλετε να βεβαιωθείτε ότι έχετε στο σπίτι σας τώρα.

Κατασταλτικό του βήχα, κάτι για τον πόνο- εκτός εάν αντενδείκνυται. Το άλλο πράγμα που οι άνθρωποι δεν έχουν σκεφτεί πραγματικά είναι αν κάποιος αρρωστήσει, πού θα μπορούσες να τους βάλεις;  Οπότε αρχίζεις να σκέφτεσαι πώς να απομονώσεις κάποιον στο σπίτι για να τον κρατήσεις μακριά από όλους τους άλλους για να μην αρρωστήσουν.  Ένα από τα προβλήματα του κορωνοϊού είναι ότι οι άνθρωποι μπορεί να αρρωστήσουν πολύ ξαφνικά και μπορεί να μην αναγνωρίσουν ότι χρειάζονται επιπλέον υποστήριξη. Ένα παλμικό οξύμετρο για να σας δώσει πρόσθετες πληροφορίες για να μάθετε ότι πρέπει να κατευθυνθείτε στο νοσοκομείο.

Τα κύρια συμπτώματα είναι ο πυρετός ή η δυσκολία στην αναπνοή. Αν νιώθετε ότι δεν μπορείτε να αναπνεύσετε, είναι ώρα να πάτε στα επείγοντα. Αυτό είναι πραγματικά κρίσιμο εάν έχετε οποιεσδήποτε αναπνευστικές καταστάσεις όπως άσθμα, ΧΑΠ ή εμφύσημα. Οι οικογένειες πρέπει να δίνουν προσοχή , διότι όταν οι άνθρωποι δυσκολεύονται να εισπνεύσουν, δεν σκέφτονται απαραίτητα  με σαφήνεια.

 

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here