ΗΠΑ:Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Ουάσινγκτον – Αποκαλύφθηκαν σχέδια για 3 επιθέσεις στο Καπιτώλιο

Η απόφαση ελήφθη από τον ίδιο τον Ντόναλντ Τραμπ ο οποίος ενημερώθηκε από το FBI ότι υπάρχει σχέδιο τριών επιθέσεων στο Καπιτώλιο αλλά και διαδηλώσεις σε όλη τη χώρα!

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε η Ουάσινγκτον μετά την αποκάλυψη του FBI ότι υπήρχαν άλλα τρία σχέδια επίθεσης στο Καπιτώλιο ενόψει της ορκωμοσίας Μπάιντεν.

Την απόφαση πήρε ο ίδιος ο Ντόναλντ Τραμπ ο οποίος ενημερώθηκε από το FBI ότι υπάρχει σχέδιο τριών επιθέσεων στο Καπιτώλιο αλλά και διαδηλώσεις σε 50 Πολιτείες!

Τρόμο προκαλεί πως η μια εκ των τριών επιθέσεων ήταν ένοπλη και μάλιστα χαρακτηρίστηκε ως «μια από τις μεγαλύτερες της ιστορίας στη χώρα»!

Συγκεκριμένα, πρόκειται για σχέδιο ένοπλων εισβολέων οι οποίοι έχουν ως στόχο να περικυκλώσουν το Καπιτώλιο και να εμποδίσουν τους Δημοκρατικούς να μπουν σε αυτό ακόμα και σκοτώνοντάς τους έτσι ώστε οι Ρεπουμπλικάνοι να καταλάβουν την εξουσία.

Επίσης, άλλη μια διαδήλωση έχει προγραμματιστεί να γίνει στην μνήμη της γυναίκας που έπεσε νεκρή από πυρά αστυνομικού μέσα στο Καπιτώλιο. Πρόκειται για την Ashley Babbitt, βετεράνο της Πολεμικής Αεροπορίας και φανατική υποστηρίκτρια του Τραμπ.

Το εσωτερικό σημείωμα του FBI προς τους Δημοκρατικούς μιλά για σχέδια εισβολών σε τοπικά και ομοσπονδιακά κτίρια αλλά και σε δικαστήρια αν επιχειρηθεί η απομάκρυνση του Ντόναλντ Τραμπ από την εξουσία.


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here