Σύντροφοι αυθορμητισμός: Πώς να παραμείνεις ο εαυτός σου σε μία σχέση

 Θυμηθείτε πώς είπαμε στους εαυτούς μας πώς δεν θα άλλαζε κανείς πριν μπει σε σχέσεις. Τα δείπνο, οι ταινίες, ο χορός και ο εορτασμός της αγάπης είναι μια καταπληκτική εμπειρία.  Αλλά πολύ συχνά ξεχνάμε να συνεχίσουμε να είμαστε οι μοναδικοί μας εαυτοί. Δεν το συνειδητοποιείς μέχρι να κοιτάξεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη και να σκεφτείς στον εαυτό σου “είμαι πραγματικά εγώ;” Είναι σίγουρα μια σημαντική ερώτηση να αναρωτηθείς πώς μπορείς να είσαι ο εαυτός σου ακόμα και όταν έχεις σχέση.

Το να ερωτεύεσαι δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πρέπει να χάνεις τον εαυτό σου στη σχέση σου. Είναι σημαντικό να δώσετε σημασία στα πράγματα που σας αρέσουν και να συνεχίσετε να εργάζεστε πάνω σε αυτό που είναι σημαντικό για εσάς. Το να είσαι εσύ είναι σημαντικό, είτε είσαι σε μια νέα σχέση είτε έχεις περάσει χρόνια με αυτόν τον ειδικό. Μερικές φορές είναι επίσης δύσκολο να είμαστε ο πραγματικός μας εαυτός όταν βρισκόμαστε σε μια νέα σχέση. Αλλά ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσει μια σχέση είναι, για να είσαι ειλικρινής.

Αν αυτό σημαίνει ότι δεν θα πετύχει τότε είναι μάλλον καλύτερα.  Αν ψάχνετε για ένα σημάδι και θέλετε επιτέλους να είστε έτοιμοι να συνεχίσετε να είστε ο εαυτός σας ακόμα και όταν είστε με κάποιον, τότε είναι εδώ. Ακολουθούν μερικές συμβουλές για να είστε εσείς και να απολαύσετε το να είστε εσείς. Ορίστε όρια για να είστε ο εαυτός σας σε μια σχέση. Αν και είναι σημαντικό να κάνεις συμβιβασμούς μερικές φορές, δεν μπορείς να το κάνεις συνέχεια.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here