Βάζουμε Τρίποντο στον Διαβήτη Τύπου 1: Πλούσια δώρα στο νέο δωρεάν παιχνίδι της ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ


Μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση του παιχνιδιού για τον Σακχαρώδη Διαβήτη Τύπου 2, η ψηφιακή ακαδημία Diabetes Quiz Academy εμπλουτίζεται από σήμερα με μια ακόμη εξειδικευμένη εκπαιδευτική επιλογή. Πρόκειται και πάλι για on-line παιχνίδι γνώσεων, όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν παίζοντας, διασκεδάζοντας και αλληλεπιδρώντας με άλλους παίκτες.

«Συνεχίζουμε με συνέπεια στον δρόμο που έχουμε χαράξει την τελευταία χρονιά, δίνοντας έμφαση στην εκπαίδευση μέσω του παιχνιδιού και προσπαθώντας να καινοτομούμε για να πετύχουμε τους στόχους μας», τόνισε ο πρόεδρος της ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ, κ. Χρήστος Δαραμήλας, συμπληρώνοντας: «Προτεραιότητά μας είναι να διευρύνουμε την κοινότητα των ανθρώπων που είναι κοντά μας, αλλά ταυτόχρονα εξειδικεύουμε την προσπάθειά μας για τους ανθρώπους που είτε είναι πάσχοντες ή φροντιστές, είτε έχουν ειδικό ενδιαφέρον για τον Σακχαρώδη Διαβήτη στις διαφορετικές του μορφές».

Το «Βάζουμε Τρίποντο στον Διαβήτη Τύπου 1», που ξεκινά σήμερα, θα διεξαχθεί σε δύο φάσεις:

  • Κατά τη διάρκεια της πρώτης (7-11 Ιουνίου) οι συμμετέχοντες θα λαμβάνουν στο κινητό ή το tablet τους εκπαιδευτικό υλικό σχετικά με τον Σακχαρώδη Διαβήτη Τύπου 1 και στη συνέχεια θα καλούνται να απαντήσουν σε ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών συναφείς με το εκπαιδευτικό υλικό.
  • Στη δεύτερη φάση (12-20 Ιουνίου), οι παίκτες θα παίζουν online ο ένας εναντίον του άλλου και πάλι μέσω quiz γνώσεων σε ερωτήσεις συναφείς με τον Σακχαρώδη Διαβήτη Τύπου 1. Οι παίκτες που θα βρεθούν στην κορυφή της κατάταξης σε πόντους μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού θα κερδίσουν σημαντικά δώρα.

 

Πιο συγκεκριμένα, στους πρώτους στην κατάταξη παίκτες θα διατεθούν με κλήρωση το πλέον προηγμένο σύστημα αντλίας ινσουλίνης της εταιρείας Medtronic MiniMed™ 780G, δύο συστήματα διαχείρισης ινσουλίνης Omnipod DASH® με τα αναλώσιμα 6 μηνών από την εταιρεία Hemoglobe, δύο συστήματα συνεχούς καταγραφής γλυκόζης GlucoMen Day® CGM με κάλυψη αναλωσίμων ενός έτους από την εταιρεία Menarini και ένας μετρητής Accu-Chek® Guide με κάλυψη ταινιών μέτρησης για έναν χρόνο (48 κουτιά) από την εταιρεία Roche Diabetes. Επιπλέον, ένας παίκτης θα κερδίσει δωρεάν εξέταση και παρακολούθηση των κάτω άκρων για έναν χρόνο και άλλοι δύο, έναν δωρεάν προληπτικό έλεγχο των κάτω άκρων, προσφορά της εταιρείας Podoclinic και του ειδικού ποδολόγου, εξειδικευμένου στο Διαβητικό Πόδι, κ. Ελευθέριου Στυλιανέλλη.

«Η διαδικασία για να μπορέσει κάποιος να παίξει το παιχνίδι είναι η ίδια που ακολουθήθηκε στα προηγούμενα παιχνίδια», τόνισε η Γενική Γραμματέας της ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ κ. Μαρία Τριανταφύλλου η οποία ανέπτυξε στη συνέχεια τη διαδικασία: «Το πρώτο που πρέπει να κάνει κάθε ενδιαφερόμενος είναι να ακολουθήσει τον σύνδεσμο https://sites.google.com/compettia.com/diabetes-awareness-association?InvGUID=56aea5a4-9568-4565-887c-4a0b1631e91e για να εγγραφεί. Στη συνέχεια πρέπει να κατεβάσει την εφαρμογή Diabetes Quiz Academy από App Store ή Google Play και μπορεί να παίξει».

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ