Κορονοϊός – Θεσσαλονίκη: Κλείνει τμήμα σε Δημοτικό της Ευκαρπίας λόγω κρούσματος

Κλείνει από σήμερα Τρίτη (12/1) δύο μόλις ημέρες μετά την επαναλειτουργία των σχολείων τμήμα της πέμπτης τάξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ευκαρπίας στη Θεσσαλονίκη κατόπιν εντοπισμού θετικού κρούσματος κορονοϊούστο σχολείο.

Το τμήμα, μετά από σχετική απόφαση θα κλείσει για 14 ημέρες όπως ορίζει ο νόμος, και θα συνεχίσει να κάνει διαδικτυακά μαθήματα.

Οι γονείς έχουν ενημερωθεί σχετικά με e-mail ώστε να κρατήσουν σπίτι για 14μερες και όσα παιδιά είχαν αδέρφια, που φοιτούσαν στο συγκεκριμένο τμήμα.

Όπως αναφέρει το GRtimes.gr, θετική στην κορονοϊό αλλά καλά στην υγεία της μία δασκάλα. Ακολουθώντας λοιπόν τις οδηγίες του ΕΟΔΥ αποφασίστηκε το κλείσιμο του τμήματος και των παράλληλων ενεργειών για την προστασία παιδιών και εκπαιδευτικών.

«Υπάρχει μία εύλογη ανησυχία. Έχουμε θορυβηθεί, αλλά το σχολείο έχει κάνει όλα τα απαραίτητα βήματα και έχει πάρει όσα μέτρα ορίζονται και οι γονείς έχουν ενημερωθεί σχετικά σημείωσε η κ. Ραδικοπούλου», ανέφερε η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ευκαρπίας Ραδικοπούλου Μαρία.

Η κ. Ραδικοπούλου ανέφερε ότι κατά το άνοιγμα των σχολείων την περασμένη Δευτέρα υπήρχε μεγάλη συμμετοχή παιδιών στα μαθήματα καθώς όπως τόνισε, υπάρχει μεγάλη εμπιστοσύνη προς τη διοίκηση και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου για την τήρηση των μέτρων.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων του 3ου Δημοτικού Σχολείου στη σελίδα του Συλλόγου στο Facebook:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here