Κορονοϊός: Σύντομα θα ακούσουμε μουσική στην εστίαση – Τι αλλάζει στην απαγόρευση κυκλοφορίας


Αναμένεται να δοθεί πιο γρήγορα απ’ όταν αναμενόταν το «πράσινο φως» για μουσική στα καφέ, εστιατόρια, beach bars

Πιο σύντομα, όπως όλα δείχνουν, θα επιστρέψει η μουσική στην εστίαση και αυτό λόγω της έξαρσης που παρατηρείται στην διοργάνωση και διεξαγωγή κορονοπάρτι σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας. Το θέμα όπως έχει γίνει γνωστό αναμένεται να συζητηθεί κατά την συνεδρίαση της Επιτροπής των λοιμωξιολόγων την επόμενη Τετάρτη.

Με βάση αυτά τα δεδομένα αναμένεται να δοθεί πιο γρήγορα απ’ όταν αναμενόταν το «πράσινο φως» για μουσική στα καφέ, εστιατόρια, beach bars και συγκεκριμένα από το επόμενο Σαββατοκύριακο. Παρόλα αυτά τα υπόλοιπα μέτρα όπως το απαγορευτικό στους όρθιους πελάτες θα συνεχίσουν να ισχύουν κανονικά μέχρι νεοτέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του STAR, στο θέμα της απαγόρευσης της κυκλοφορίας αυτό που εξετάζεται είναι η επέκταση του ωραρίου επίσης από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στις 1:30 αντί για τις 12:30 που ισχύει σήμερα.

Ξεκινούν τα πανηγύρια

Αύξηση στους καλεσμένους αναμένεται στις δεξιώσεις γάμων και βαπτίσεων. Οι καλεσμένοι θα αυξηθούν από 100 που είναι μέχρι σήμερα σε 250 με 300, ενώ σταδιακά θα γίνουν ακόμα περισσότεροι τον Ιούλιο και τον Αύγουστο. Ωστόσο, ο αριθμός θα ειναι πάντα συγκεκριμένος, ποτέ ανεξέλεγκτος.

Σκέψεις υπάρχουν να μπουν μετρά και στην πίστα και να σηκώνεται συγκεκριμένος αριθμός ατόμων για χορό, κάτι που όμως είναι ιδιαίτερα να ελεγχθεί, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ.

Όσον αφορά τα πανηγύρια αναμένεται να ξεκινήσουν τον Ιούλιο, ωστόσο υπάρχει ο φόβος μήπως προκαλέσουν τοπικές επιδημίες «κοκκινίζοντας» για παράδειγμα ένα μικρό νησί, ειδικά εν μέσω της τουριστικής περιόδου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ