Mπιλ Γκέιτς: Με μία «χρυσή Porsche» σαγήνευε τις γυναίκες – Πώς…κάλυπτε τα ίχνη της απιστίας του


Με μία πανάκριβη «χρυσή Porsche» σαγήνευε τις γυναίκες σύμφωνα με νέες αποκαλύψεις ο ισχυρός άνδρας της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς. Δημοσίευμα του Vanity Fair επικαλούμενο εργαζόμενο της εταιρείας αποκαλύπτει μία «ρουτίνα απιστίας» που ήταν κοινό μυστικό στους κόλπους του κολοσσού.

Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις για τα όσα προηγήθηκαν του πολύκροτου διαζυγίου των Γκέιτς. Ο Μπιλ και η Μελίντα Γκέιτς ανακοίνωσαν ότι θα ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους στις αρχές Μαϊου και έκτοτε τα δημοσιεύματα για τον βίο και την πολιτεία του ιδρυτή της Microsoft έχουν πάρει φωτιά.

Λάδι στη φωτιά ρίχνει ένα νέο δημοσίευμα του Vanity Fair που βασίζεται σε στοιχεία που συγκέντρωσε ιδιωτικός ντετέκτιβ, τον οποίο φέρεται να είχε προσλάβει η Μελίντα Γκέιτς.

Ο 65χρονος «Κροίσος» λοιπόν πήγαινε στην εταιρεία με ένα αυτοκίνητο, άλλαζε ωστόσο όχημα όταν ήταν να βγάλει βόλτα τις αιθέριες υπάρξεις με τις οποίες φέρεται να απατούσε την επί 27 χρόνια σύζυγό του..

Όταν ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος έφτανε στην Μιcrosoft καλούσε τον προσωπικό του οδηγό να του φέρει μία χρυσή Porsche έξω από το κτίριο της εταιρείας. Με το αστραφτερό και πανάκριβο αυτοκίνητο…εξαφανιζόταν.

«Όλοι υποθέταμε ότι ήταν με γυναίκες. Ήξερα ότι υπήρχαν πολλές συναντήσεις εκτός εταιρείας που δεν ήταν στο ημερήσιο πρόγραμμά του» αποκάλυψε στο περιοδικό υπάλληλος της Microsoft που διατήρησε την ανωνυμία του.

Άλλος υπάλληλος του κολοσσού πάντως χαρακτήρισε τον ισχυρισμό «εντελώς εσφαλμένο» και είπε ότι όλα αυτά είναι ανυπόστατες φήμες. «Είναι ένας από τους πιο προγραμματισμένους ανθρώπους στον πλανήτη και ποτέ δεν εξαφανιζόταν έτσι απλά από το γραφείο» είπε.

Με αφορμή το δημοσίευμα, η πρώην σύζυγος του 65χρονου Αμερικανού έσπευσε να διαψεύσει ότι προσέλαβε ντετέκτιβ για να παρακολουθεί τις κινήσεις του, κάθε φορά που έφευγε από την οικία του.

Ο Μπιλ και η Μελίντα Γκέιτς ανακοίνωσαν ότι χωρίζουν στις 4 Μαϊου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μελίντα είχε αναζητήσει δικηγόρους διαζυγίου από τη στιγμή που έγινε γνωστή η σχέση του συζύγου της με τον καταδικασμένο παιδόφιλο Τζέφρι Έπσταϊν.

Άλλες πηγές ανέφεραν στο κατάστημα ότι ο Μπιλ και η Μελίντα ζούσαν ξεχωριστές ζωές αρκετά χρόνια πριν υποβάλει αίτηση διαζυγίου.

Δεν είναι ξεκάθαρο πόσα γνώριζε για τις φήμες στη Microsoft ή τι την οδήγησε τελικά στην απόφαση του διαζυγίου, αν και ορισμένοι ισχυρίζονται ότι το ζευγάρι είχε αποφασίσει να μείνει μαζί μέχρι να αποφοιτήσει η μικρότερη κόρη τους από το γυμνάσιο. Η Φοίβη, η μικρότερη από τα τρία τους παιδιά είναι σήμερα 19 ετών.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ