Γιατί δεν μου αρέσει το σεξ: Εδώ η απάντηση στην ερώτηση σου

Η κοινωνία συχνά διώχνει τη σεξουαλική εξερεύνηση των νέων όταν θα έπρεπε να την αξιολογήσουμε. Ο αυνανισμός είναι ο τρόπος που μαθαίνεις όχι μόνο να δίνεις στον εαυτό σου ευχαρίστηση, αλλά και να διδάσκεις σε κάποιον άλλο να σου δίνει. Και αν ποτέ δεν αυνανιστήκατε με τη βοήθεια ενός καθρέπτη, αξίζει να το κάνετε. θα σας δείξει πώς αντιδρά το σώμα σας από τις γωνίες στις οποίες συνήθως δεν είστε γνώστες – και θα σας διδάξει πώς πραγματικά μοιάζει η ευχαρίστηση.

Μπορεί να είστε ανέραστος, αν και αυτή η ταυτότητα ισχύει μόνο για ένα εκτιμώμενο ποσοστό( 1,5 του αρσενικού πληθυσμού), δεν είναι ο πιθανότερος λόγος. Μπορεί επίσης να το κάνετε λάθος. Αν και η μόνη αφύσικη σεξουαλική πράξη είναι αυτή που δεν μπορείς να κάνεις, για να παραφράσω τον Δρ. Kinsey, κάποιες από τις πιο δημοφιλείς διαδρομές μας για την ευχαρίστηση απλά δεν φέρνουν αποτελέσματα. Απόλαυσε τα προκαταρκτικά. Δεδομένου ότι το μέσο ζευγάρι περνάει μόλις 13 λεπτά σε αυτό, ενώ η μέση γυναίκα χρειάζεται περίπου 15 με 20 λεπτά για να ζεσταθεί, είναι σαφές ότι πρέπει να γίνει επανυπολογισμός.

Το πέος στο αιδοίο κατά το σεξ εξακολουθεί να θεωρείται από πολλούς ως η οριστική σεξουαλική πράξη – ακόμη περισσότερο από το 80% των γυναικών δεν μπορεί να ολοκληρώσει από διεισδυτική διέγερση μόνο – και πολλά ζευγάρια δεν έχουν ένα πέος που να γίνεται αρκετά σκληρό για διείσδυση. Υπάρχει ένα κενό στον οργασμό για το 22% μεταξύ ετεροφυλόφιλων ζευγαριών, ο αριθμός που αντιστοιχεί στην κορύφωση των ανδρών σε σύγκριση με τη γυναίκα σύντροφο τους κατά τη διάρκεια σεξουαλικής συνεδρίας.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here