Yπόθεση Μαντλίν: Ραγδαίες εξελίξεις! Ξέρουν το σημείο όπου θάφτηκε;


Εξελίξεις αναμένονται στην υπόθεση της μικρής Μαντλίν – Τι λέει ο Γερμανός εισαγγελέας που χειρίζεται την πολύκροτη υπόθεση – Τι γνωρίζουν οι αρχές για το σημείο όπου θάφτηκε

Σύμφωνα με βρετανικά μέσα ενημέρωσης, ο ερευνητής Michael Schneider έχει δώσει στις αρχές τις ακριβείς συντεταγμένες για το σημείο, όπου πιστεύει πως θάφτηκε το κοριτσάκι.

Πρόκειται για ένα σημείο μέσα σε δάσος, μόλις 6 χιλιόμετρα από το θέρετρο, όπου η Μαντλίν έκανε διακοπές με τους γονείς της.

Η μικρή Μαντλίν εξαφανίστηκε στις 3 Μαΐου του 2007 από το θέρετρο Πράια Ντα Λουζ στην Πορτογαλία και έκτοτε αγνοείται. Το κοριτσάκι κοιμόταν μόνη της, μαζί με τα μικρότερα αδέλφια της, όταν οι γονείς της δειπνούσαν σε εστιατόριο με φίλους.

Τι λέει Γερμανός εισαγελέας

Σύμφωνα με τον Γερμανό εισαγγελέα Χανς Κρίστιαν Βόλτερς, η ομάδα του έχει συγκεντρώσει «πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες», εξακολουθούν να υπάρχουν ωστόσο ερωτήσεις που πρέπει να απαντηθούν.

«Ελπίζουμε ότι μπορούμε να λύσουμε την εξαφάνιση της Μαντλίν ΜακΚαν, αν και αυτό θα διαρκέσει αρκετούς μήνες» τόνισε στην εφημερίδα Mirror. Και πρόσθεσε: «Είμαστε ικανοποιημένοι με την απάντηση στις εκκλήσεις μας για μάρτυρες. Δυστυχώς, όμως, δεν έχουν απαντηθεί όλες οι ερωτήσεις μας».

Ο βασικός ύποπτος Κρίστιαν Μπρίκνερ θα εξεταστεί «στο τέλος της έρευνας», τόνισε, προσθέτοντας ότι το κοινό θα ενημερωθεί για το αποτέλεσμα και τυχόν περαιτέρω λεπτομέρειες μόλις ολοκληρωθεί η έρευνα.

Ο Γερμανός παιδόφιλος ο οποίος ζούσε σε ένα βαν, δίπλα στο μέρος όπου εξαφανίστηκε το καλοκαίρι του 2007 η μικρή από τη Βρετανία, εκτίει ποινή κάθειρξης επτά ετών, κατηγορούμενος για βιασμό.

Η Μαντλίν εξαφανίστηκε σε ηλικία 3 ετών κατά τη διάρκεια διακοπών με την οικογένειά της στην Πορτογαλία στις 3 Μαΐου του 2007.

Η υπόθεση της Μαντλίν ΜακΚάν επανέρχεται διαρκώς στην επικαιρότητα με αφορμή μία νέα θεωρία συνωμοσίας, ένα πιθανό ίχνος, μία καινούρια μαρτυρία.

Το ξανθό κοριτσάκι με το χαρακτηριστικό σημάδι στην ίριδα του δεξιού ματιού εξαφανίστηκε μυστηριωδώς. Έκτοτε χιλιάδες άνθρωποι από την Ευρώπη μέχρι την Ασία «ορκίζονται» ότι είδαν κάπου τη μικρή Μαντλίν όλα αυτά τα χρόνια, ενώ οι έρευνες και οι ανακρίσεις άλλαζαν διαρκώς προσανατολισμό.

Οι γονείς της Μαντλίν εξακολουθούν να κρέμονται από τις ελπίδες «όσο μικρές και αν είναι» ότι θα δουν την κόρη τους ξανά 14 χρόνια μετά την εξαφάνισή της.

Σε μήνυμά τους, μάλιστα, η Κέιτ και ο Τζέρι ΜακΚάν σημείωσαν ότι η φετινή θλιβερή επέτειος είναι ακόμα πιο σημαντική καθώς η Μαντλίν φέτος θα συμπλήρωνε το 18ο έτος της.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ