Τουρκία: Το σταυροπόδι μιας κοπέλας ενόχλησε τους σωματοφύλακες του Ερντογάν


Την αντίδραση της τουρκικής αντιπολίτευσης προκάλεσε περιστατικό κατά την επίσκεψη του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε ζαχαροπλαστείο, όταν σωματοφύλακάς του, «ανακάλεσε στην τάξη» μια κοπέλα που καθόταν σταυροπόδι.

Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του ΣΚΑΪ στην Τουρκία, η υπόθεση έχει πάρει πολιτική διάσταση, με τον Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου του CHP να αναρωτιέται αν η προεδρία ασχολείται με το σταυροπόδι αντί με το θέμα του «αρχιμαφιόζου» Σεντάτ Πεκέρ.

Όπως αναφέρεται στο εν λόγω δημοσίευμα, ο Τούρκος πρόεδρος πήγε σε ζαχαροπλαστείο κοντά στη γειτονιά του, όπου υπήρχαν τουρίστες και κάποιες κοπέλες. Μία εξ αυτών άρχισε να του μιλάει ενώ καθόταν σταυροπόδι, και ο σωματοφύλακας παρενέβη, κάνοντάς της νόημα να κάθεται πιο ευπρεπώς.

«Είπαν πώς της ζήτησαν να κατεβάσει το πόδι της για να μην υπάρχει ασέβεια στην αρχή της προεδρίας. Μα εκείνη η αρχή δεν είπε τίποτα στους κλέφτες. Δεν είπε τίποτα στη μαφία. Δεν είπε τίποτα ούτε στον ηγέτη της χώρας που τον αποκάλεσε ΄’ηλίθιο’’. Εσύ ενοχλήθηκες από μια κοπελίτσα για ασέβεια στο πρόσωπό σου; Μα τι είναι τώρα αυτό;» είπε ο Κιλιτσντάρογλου.

Με πληροφορίες από ΣΚΑΪ

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ