ΣΥΡΙΖΑ: Θα απαντήσει ο κ. Μητσοτάκης για τα φέσια στις τράπεζες ή θα κρυφτεί σαν κοινός μπαταχτσής;


Με σκληρή γλώσσα, ο ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε σε Κυριάκο Μητσοτάκη και Νέα Δημοκρατία για τα δάνεια του κυβερνώντος κόμματος και τις αυξήσεις των χρεών προς τις τράπεζες.

«Η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Λευτέρης Αυγενάκης και ο Θόδωρος Σκυλακάκης στο παρελθόν αναφερόμενοι στα υπέρογκα χρέη της ΝΔ μιλούσαν για «ακραίο φαινόμενο διαπλοκής», ενώ ο τελευταίος έκανε καμπάνια ισχυριζόμενος ότι «τα πήραν ενώ γνώριζαν ότι δεν μπορούν να τα αποπληρώσουν». Σήμερα και οι τρεις είναι βουλευτές και υπουργοί του κ. Μητσοτάκη, που το 2016 δήλωνε πως «βάζω σε τάξη τα οικονομικά της ΝΔ για να μπορέσω εν συνεχεία να βάλω σε τάξη και τα οικονομικά της χώρας»», αναφέρει αρχικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει πως σε τέσσερα χρόνια ο αυξήθηκαν τα συνολικά χρέη της ΝΔ προς τις τράπεζες κατά 118 εκατ., φτάνοντας συνολικά τα 342 εκατ. ευρώ.

«Θα έρθει στη Βουλή να απαντήσει για τα φέσια του στις τράπεζες ή θα κρυφτεί σαν κοινός μπαταχτσής, αφήνοντας το λογαριασμό να μεγαλώνει κάθε χρόνο και τους υπόλοιπους πολίτες να χάνουν ακόμα και τα σπίτια τους από μικροχρέη;», υπογραμμίζει προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ