Σεξουαλική επαφή: Πώς η απουσία της αποτυπώνεται στο σώμα σου

Ωστόσο, πρέπει να γίνει κατανοητό ότι υπάρχουν πολλοί άλλοι τρόποι για να αντιμετωπιστούν αυτοί οι λόγοι εκτός από τη συμμετοχή στο σεξ. Σε περίπτωση που δεν ενδιαφέρεστε για το σεξ, δεν χρειάζεται να το κάνετε και δεν θα χάσετε τίποτα για να αποφύγετε αυτό. Η ιδέα του να είναι κάποιος εντελώς αδιάφορος στο σεξ είναι μια επιλογή που πρέπει να γίνει σεβαστή. Η ίδια η επίγνωση του σεξουαλικού ενδιαφέροντος ή της επιθυμίας αναπτύσσεται συνήθως κατά τη διάρκεια της εφηβείας. Ωστόσο, η γραμμή υγείας αναφέρει σε αυτό το άρθρο ότι σύμφωνα με την έρευνα της ψυχολογίας των εφήβων, το ενδιαφέρον ενός ατόμου για το σεξ εξαρτάται επίσης από το πότε συνειδητοποιεί το σεξουαλικό ενδιαφέρον.

Εξαρτάται από τη γνώση του για το σεξ και την προθυμία του να προχωρήσει. Το ενδιαφέρον για το σεξ μπορεί να μην αναπτυχθεί ποτέ σε κάποιους ανθρώπους. Αυτοί οι άνθρωποι μπορεί να έχουν την ευκαιρία να κάνουν σεξ, αλλά αποφασίζουν ότι δεν είναι γι’ αυτούς. Οι άνθρωποι που δεν θέλουν να κάνουν σεξ μπορούν να δώσουν ώθηση στις ενστάσεις τους μέσω μιας καλής γυμναστικής. Το να μην κάνουμε σεξ μπορεί στην πραγματικότητα να σημαίνει να αφήσουμε τις κοινωνικές πιέσεις και να ασχοληθούμε με μη σεξουαλικές δραστηριότητες που ηρεμούν και κατευνάζουν, στη φύση.

Για τους ανθρώπους που αισθάνονται ανακουφισμένοι από το άγχος μετά το σεξ, μια περίοδος αποχής από το σεξ μπορεί να σας βοηθήσει να επανασυνδεθείτε με τον εαυτό σας. Μπορείς να επικεντρωθείς στο να κοιμηθείς καλύτερα, να μάθεις να ρυθμίζεις τα συναισθήματά σου αντί να αντιδράς υπερβολικά πάνω τους ή να τα αποφεύγεις. Μπορείτε επίσης να καταφύγετε σε περισσότερη σωματική δραστηριότητα συμμετέχοντας σε αθλήματα ή ασκήσεις. Μπορεί να βοηθήσει στην απελευθέρωση του άγχους και της έντασης, κάνοντας σας πιο υγιείς και πιο υγιείς.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here