Survivor spoiler 09/06: Η παίκτρια που αποχωρεί την Κυριακή από το Survivor [vid]


Με πολλές επιφυλάξεις φτάνουν πια τα spoilers για το παιχνίδι επιβίωσης στον Άγιο Δομίνικο, το Survivor. Έτσι, σήμερα το πρωί οι διαρροές έκαναν λόγο για αποχώρηση της Ελένης Χαμπέρη από το ριάλιτι του ΣΚΑΪ. Υπενθυμίζουμε ότι για αυτήν την εβδομάδα, η αποχώρηση θα μεταδοθεί την Κυριακή, όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός στο Συμβούλιο του Νησιού. Σήμερα εντωμεταξύ δεν θα δούμε καινούριο επεισόδιο.

Το σίγουρο είναι βέβαια πως σε αυτή τη φάση, η διαδικασία αποχώρησης είναι γυναικεία υπόθεση, αφού και οι 3 υποψήφιες είναι γυναίκες. Η ψηφοφορία λοιπόν έχει ήδη διεξαχθεί και το γύρισμα της αποχώρησης έχει γίνει. Απλώς θα μεταδοθεί την Κυριακή στον τηλεοπτικό αέρα.

Όπως είχαμε πει ήδη εχθές, την τρίτη ατομική ασυλία για την εβδομάδα κέρδισε ο Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος και αναμενόμενα έδωσε στον τάκο την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, καθώς νιώθει ότι με το Σάκη έχει έρθει πιο κοντά. Έτσι οι 3 υποψήφιες για αυτήν την εβδομάδα είναι η Ελένη, η Μαριαλένα και η Καρολίνα.

Πάμε όμως τώρα να δούμε ποια είναι η παίκτρια που θα αποχωρήσει αυτήν την εβδομάδα οριστικά από το ριάλιτι επιβίωσης, έχοντας μάλιστα φτάσει λίγα μόλις βήματα πριν από τον τελικό.

Survivor spoiler 09/06: ΜαριαλέναΚαρολίνα ή Ελένη; Ποια παίκτρια αποχωρεί την Κυριακή από το Survivor;

Όπως είπαμε ήδη, το γύρισμα της αποχώρησης έχει ήδη πραγματοποιηθεί, παρά το γεγονός ότι θα μεταδοθεί σε τέσσερις μέρες από σήμερα. Πρόκειται μάλιστα για την πρώτη φορά, μετά την έναρξη του ριάλιτι επιβίωσης που δεν θα παρακολουθήσουμε επεισόδιο την Τετάρτη και έτσι η αποχώρηση μεταφέρεται για την Κυριακή. Ποια εκ των τριών παικτριών θα μας αποχαιρετήσει; ΚαρολίναΕλένη ή Μαριαλένα;

Σύμφωνα με τα spoilers την Κυριακή (13/06) θα δούμε να αποχωρεί από το Survivor 4 …. η Καρολίνα Καλύβα.

Ακολουθεί βίντεο:

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ