Υπερβολική σκέψη: Τρεις χειροπιαστές συμβουλές για να το σταματήσεις

Ο καλύτερος τρόπος για να δημιουργηθεί αυτή η επίγνωση είναι να δημοσιεύουμε στο τέλος κάθε ημέρας, λέει. Αυτή η διαδικασία θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε την υπερβολική σκέψη σας όταν συμβεί και να μπορείτε να παρέμβετε πριν γίνει πολύ πνευματικά αποστραγγιστική.

Η επανάληψη αυτού του μάντρα από τη συγγραφέα πνευματικότητας Shannon Kaiser, M.A., μπορεί επίσης να βοηθήσει στην παρόρμηση της παρόρμησης να σκεφτεί κανείς: “Δίνω στον εαυτό μου μια νοητική μεταμόρφωση πέφτοντας από το κεφάλι μου στην καρδιά μου. Είμαι συνδεδεμένος με την πηγαία μου ενέργεια, που είναι η αγάπη και το φως. Επιλέγω να νιώσω την απάντησή μου και να προχωρήσω με σαφήνεια. Δεν υπάρχει τίποτα να αναλύσουμε ή να κάνουμε, παρά να νιώσουμε την απάντησή μου. Η καρδιά μου θα με οδηγήσει σε σαφήνεια, και εμπιστεύομαι τη σοφία της”.

Εδώ και τώρα. Είτε αποφασίζετε για ένα άβολο πρώτο ραντεβού είτε ανησυχείτε για μια επερχόμενη παρουσίαση στη δουλειά, η υπερβολική σκέψη τείνει να επικεντρώνεται στο μέλλον ή στο παρελθόν — πολύ σπάνια επικεντρώνεται στο παρόν. Η χρήση κάτι όπως η νοοτροπία μπορεί να σας βοηθήσει να εξασκηθείτε επιλέγοντας το σημείο εστίασης της προσοχής σας. Το να επιστρέψεις στο “εδώ και τώρα” θα σε εμποδίσει να επιμείνεις σε πράγματα που δεν μπορείς να αλλάξεις. Δώστε ισορροπία στις σκέψεις σας. Αν και η υπερβολική σκέψη μπορεί να ξεκινήσει από θετικό, συχνά μετατοπίζεται στο χειρότερο σενάριο. Ισορροπήστε αυτές τις σκέψεις.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here