Σχέση από απόσταση: Πώς να την κάνετε να λειτουργήσει

Ας δούμε μερικά μυστικά για σχέσεις μακρινών αποστάσεων που πραγματικά λειτουργούν, ώστε να μπορείτε να επωφεληθείτε από τη χρήση αυτών των ισχυρών στρατηγικών για να εμπλουτίσετε την ερωτική σας ζωή. Υπάρχουν τρία βασικά στοιχεία για τη διατήρηση μιας ρομαντικής σχέσης ζωντανής και ακμάζουσας:

  • Κοινό όραμα
  • Συναισθηματική σύνδεση
  • Σεξουαλική οικειότητα

Είναι βασικό σε μια σχέση μεγάλων αποστάσεων, το τρίτο βασικό στοιχείο απουσιάζει, επειδή δεν μπορείτε να βρεθείτε συχνά όταν ζείτε σε δύο διαφορετικές τοποθεσίες. Για να διασφαλιστεί η υγεία μιας σχέσης μεγάλων αποστάσεων, προσπαθήστε να εφαρμόσετε τις ακόλουθες στρατηγικές. Η δημιουργία ενός πολύ ισχυρού κοινού οράματος όχι μόνο θα αυξήσει τη συναισθηματική σας σύνδεση αλλά θα ενισχύσει την ελκυστικότητα για τον σύντροφό σας. Παράδειγμα:  Στόχος τους είναι να ζήσουν στην ίδια πόλη μέσα σε 1 χρόνο.

Θα πρέπει να εργαστείτε για τη συνεχή ενίσχυση της συναισθηματικής σύνδεσης με τον εαυτό σας, καθώς και με τον σύντροφό σας. Αυτό απαιτεί να είστε υπεύθυνοι για το πώς αισθάνεστε και να μην επιβαρύνετε όλες τις ανάγκες σας με το συνεργάτη σας. Το να ζεις χώρια μπορεί να είναι πρόκληση, αλλά δεν είναι καλό να απορρίπτεις όλες τις ανησυχίες σου, τις καθημερινές αγωνίες και το άγχος του συντρόφου σου, καθώς αυτό μπορεί να κάνει κάποιον να αμφισβητήσουν την ελκυστικότητά σου ως σύντροφος ζωής.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here