Απαγορευμένο σεξ: Ο κύκλος του να ξυπνάς με κάποιον που δεν πρέπει

Τη στιγμή που πληρώνεται η επιταγή – τρέχετε στο αυτοκίνητο, δεν μπορείτε να περιορίσετε τον ενθουσιασμό και την παρόρμηση σας. Συμβαίνει, μετά από όλους τους μήνες σεξουαλικής έντασης, τελικά συμβαίνει. Άλλαξε τα πάντα. Σου λέει πόσο σπουδαίος είσαι, πόσο εκπληκτικό είναι το σεξ, πόσο σέξι νομίζει ότι είναι το σώμα σου. Εμφανίζεσαι στη δουλειά με το πιο χαριτωμένο ντύσιμό σου ξέροντας ότι σε παρακολουθεί συνεχώς. Μπαίνει κρυφά εδώ κι εκεί και το σώμα σου τρέμει με ενθουσιασμό. Εκλιπαρεί και ικετεύει να σε συναντήσει.

Δεν θα κανονίσετε ποτέ ραντεβού. Δεν θα ακυρώσει το πρόγραμμά του για εσένα και  εσύ θα είσαι ιτο one night stand. Νιώθεις ένα μείγμα ευτυχίας, εκτίμησης, σέξι και παραμελημένη, ότι σε έχει εκμεταλλευτεί, αξιολύπητη. Ποτέ δεν ήθελες να γίνεις αυτό το άτομο. Τον σκέφτεσαι και η σχέση σε κάνει να μην θέλεις ποτέ να παντρευτείς. Αλλά συνεχίζεις να το κάνεις. Δεν μπορείς να σταματήσεις, είσαι εθισμένη. Αρχίζεις να ζηλεύεις όταν τον βλέπεις να μιλάει αθώα σε μια άλλη γυναίκα, αρχίζεις να νιώθεις κατάθλιψη όταν δεν ακούς από αυτόν για ώρες, αρχίζεις να αμφισβητείς τη ζωή σου, τις αποφάσεις σου και την προσωπική σου αξία.

Μετά σου στέλνει μηνύματα, παρακαλάει για φωτογραφίες, σου λέει ότι σε σκέφτεται όλη μέρα και είσαι πάλι στο σύννεφο σαν να μην έφτασες στα 1000 πόδια στην άβυσσο. Κάνετε βαθιές συζητήσεις τη νύχτα και νιώθετε πολύ πιο συνδεδεμένοι. Την ίδια στιγμή, όμως, ξέρετε ότι έχετε το πάνω χέρι. Ξέρεις ότι βαθιά μέσα του σε λαχταρά, σε χρειάζεται και δεν μπορεί να σε αφήσει μόνη. Αλλά αυτό δεν λειτουργεί πάντα. Στο τέλος, θα τις επιλέγει πάντα. θα σας αγνοήσει – θα είναι αγενής μαζί σας για να σας δείξει πόσο πολύ δεν τον νοιάζει, θα σας υπενθυμίζει συνεχώς ότι αυτό είναι το παιχνίδι του και ότι είστε απλά ένα πιόνι.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here