Τι καινούριο ετοιμάζει η Ελεονώρα Μελέτη;

Ελεονώρα Μελέτη

Κάτι καινούριο φαίνεται πως ετοιμάζει, η γνωστή παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη, από την νέα χρονιά.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Μεσάνυχτα» δημοσίευσε μία ασπρόμαυρη φωτογραφία της, κάτω από την οποία ανακοίνωσε πως ήρθε η ώρα να ασχοληθεί με «κάτι καινούριο».

Με μία αρκετά μπερδεμένη εισαγωγή, που λέει ότι τα πράγματα στην ζωή δεν είναι μαύρα ή άσπρα, αλλά υπάρχει και το γκρι, δίνει ένα στοιχείο στο κοινό της για το νέο της εγχείρημα, προσθέτοντας επίσης πως πρόκειται για κάτι, που και οι θαυμαστές της την έχουν ενθαρρύνει να κάνει.

Το κοινό της βέβαια, δείχνει να έχει μπερδευτεί, με πολλούς να της γράφουν ότι είναι έγκυος, ενώ άλλοι κάνουν λόγο για μία νέα στήλη στο site της αφιερωμένη στην ψυχολογία. Βέβαια, τα λεγόμενα της θα μπορούσαν να παραπέμπουν όντως σε μία στήλη life-coaching.

Συγκεκριμένα, στην λεζάντα γράφει«Υπάρχουν στιγμές στην ζωή, που τα βλέπουμε όλα άσπρα. Άλλες πάλι φορές τα βλέπουμε όλα μαύρα.

Είτε γιατί έτσι είμαστε, είτε γιατί έτσι μας είπαν. Αν και βέβαια, εώς ότου γνωρίσουμε τους εαυτούς μας, συνήθως είμαστε αυτό που μας λένε…μέχρι να συνειδητοποιήσουμε πως τελικά μπορεί κάπου στη μέση να υπάρχει και το γκρι…Με αυτο το “αινιγματικό” ποστ, θέλω να μοιραστώ ένα τσικ από την μεγάλη χαρά, που έχω για κάτι που έρχεται…το ήθελα καιρό, πολλοί από εσάς με παροτρύνατε να το τολμήσω.

Να ξέρετε πως εσείς, αυτοί οι ωραίοι τύποι, με πείσατε να κάνω το βήμα. Σε λίγο τα νεότερα! Μήπως μπορείτε να μαντέψετε τι έρχεται;».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Εleonora Meleti (@nonoram)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here