Ιωάννινα: Επεισόδια μεταξύ μελών του ΣΥΡΙΖΑ και αντιεξουσιαστών κατά την πορεία για τα εργασιακά


Επεισόδια μεταξύ ομάδας αντιεξουσιαστών και μελών του ΣΥΡΙΖΑ σημειώθηκαν στα Ιωάννινα, κατά την μεγάλη πορεία για τις αλλαγές στα εργασιακά

Η ατμόσφαιρα μύριζε μπαρούτι από νωρίς, όταν στον χώρο της συγκέντρωσης έφτασαν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, που θέλησαν να διαδηλώσουν σε ξεχωριστό μπλοκ, με πανό του κόμματος. Το γεγονός αυτό, αλλά και η παρουσία των πρώην βουλευτών Χρήστου Μαντά και Γιάννη Στέφου, προκάλεσαν αντιδράσεις από μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου, αλλά όχι μόνο.

Σύμφωνα με το agon.gr, η απαίτηση να κατέβει το πανό και να αποχωρήσουν οι δύο πρώην βουλευτές δεν ικανοποιήθηκε, με τα μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου να συσπειρώνονται στο σημείο και να καταφέρνουν να αποσπάσουν το πανό, εν μέσω διαπληκτισμών και απωθήσεων, με τους πιο θερμόαιμους να πιάνονται στα χέρια. Θύμα άγριας επίθεσης έπεσε ο Χρήστος Μαντάς, ο οποίος δέχθηκε χτυπήματα στο κεφάλι, ενώ κλοιός προστασίας δημιουργήθηκε γύρω από τον Γιάννη Στέφο.

Η κατάσταση εκτονώθηκε με την έναρξη της πορείας, με τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να διαδηλώνουν τελικά άνευ πανό, πίσω από το μπλοκ της ΕΛΜΕ Ιωαννίνων.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ