Άγρια ληστεία με θύμα 100χρονη στο Ίλιον: Που στρέφονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.


Άγρια ληστεία με θύμα 100χρονη στο Ίλιον – Κακοποίησαν εκείνη και την οικιακή βοηθό της – Τι ερευνά η Αστυνομία

Δύο άτομα νεαρής ηλικίας με «έδρα» τη δυτική Αττική αναζητά η ΕΛ.ΑΣ. για τη ληστεία με θύματα μία γυναίκα ηλικίας 100 ετών και την οικιακή βοηθό της στο Ίλιον.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι από τις περιγραφές προκύπτει ότι οι δράστες είναι Ρομά και πιθανότατα σεσημασμένοι.

Οι ληστές εισέβαλαν στη μονοκατοικία της ηλικιωμένης «ανοίγοντας» παράθυρο από το οποίο βρέθηκαν στο εσωτερικό του σπιτιού. Ακολούθως ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με την ηλικιωμένη και την οικιακή βοηθό της. Αφού χτύπησαν τις δύο γυναίκες, τις βασάνισαν για να τους πουν που βρίσκονται χρήματα και χρυσαφικά.

Οι κακοποιοί άρπαξαν ένα ξύλινο χρηματοκιβώτιο που είχε η γυναίκα, ηλικίας 100 ετών, το πορτοφόλι της οικιακής βοηθού και μία αλυσίδα λαιμού.

Οι αστυνομικοί έχουν πάρει δακτυλικά αποτυπώματα από όλους τους χώρους του σπιτιού, ενώ έχουν σχηματίσει μέσα από τις καταθέσεις των θυμάτων το προφίλ των δραστών. Ο ένας από τους δύο δράστες δεν αποκλείεται –όπως προκύπτει από τις περιγραφές- να είναι ανήλικος.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι οι δράστες έχουν «έδρα» τη δυτική Αττική και ενδεχομένως πουλάνε τα κλοπιμαία σε κάποια από τα «γνώριμα» στις Αρχές σημεία.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ