Σεξ: Τι είναι στην πραγματικότητα sexy

Αλλά υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που, ακόμη και χωρίς αυτά τα παραδοσιακά χαρακτηριστικά, εξακολουθούν να θεωρούνται πολύ σέξι από τους ανθρώπους που έχουν, ή είναι, σε σχέσεις μαζί τους. Αυτοί οι πραγματικά σέξι άνθρωποι δεν είναι απαραίτητα φυσικά ελκυστικοί, ούτε νέοι, ούτε καν σαγηνευτικοί. Ωστόσο, είναι σε θέση να προσελκύουν με συνέπεια τους επιθυμητούς συντρόφους καθόλη τη διάρκεια της ζωής τους.

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά που μοιράζονται αυτά τα σέξι άτομα;

  1. Ξέρουν πώς να «προσκαλούν» και «να αφήνουν»

Οι σέξι άνθρωποι έχουν μια έμφυτη αίσθηση διαπροσωπικού ρυθμού. Μπορούν να παίξουν τόσο επιθυμητά, αλλά είναι σε θέση να αποσυνδέονται εύκολα όταν μειώνεται η αμοιβαία έλξη. Και το κάνουν αυτό χωρίς καμία εμφανή αγωνία ή την ανάγκη να «κολλήσουν».

  1. Δε συνδέονται με το αποτέλεσμα

Οι σέξι άνθρωποι επενδύουν χρόνο και ενέργεια για να αναζητήσουν συναρπαστικές και μαγικές συνδέσεις, αλλά επιτρέπουν στα πράγματα να εξελιχθούν με το δικό τους τρόπο και μόνο όταν και οι δύο άνθρωποι είναι εξίσου ανοιχτοί σε αυτό. Το αποτέλεσμα, επομένως, καθορίζεται από την ίδια τη διαδικασία και δε σχεδιάζεται εκ των προτέρων.

  1. Είναι λίγο «εκτός προσέγγισης»

Οι σέξι άνθρωποι δεν αναζητούν τρόπους προσέγγισης και δε συμπεριφέρονται έτσι επειδή χειρίζονται την κατάσταση ή παίζουν παιχνίδια. Γνωρίζουν ότι κάποιος έρχεται πρόθυμα κοντά τους όταν είναι έτοιμος, δεν κινδυνεύουν ποτέ να παραβιάσουν τα όρια ή να εκμεταλλευτούν την ανάγκη κάποιου.

  1. Είναι ζωηροί

Οι σέξι άνθρωποι είναι παιχνιδιάρηδες. Διασκεδάζουν με τις δυνατότητες σύνδεσης, αλλά απολαμβάνουν τη διαδικασία αντί να χρειάζεται να την ολοκληρώσουν. Απολαμβάνουν να χορεύουν μόνοι τους μέχρι να αποκτήσουν ένα σύντροφο, έχοντας ήδη μια υπέροχη στιγμή ανεξάρτητα από το αν το άλλο άτομο επιλέγει να συμμετάσχει ή όχι.

  1. Ζουν σωματικά και συναισθηματικά

Οι σέξι άνθρωποι είναι σωματικά υγιείς. Ζουν στο σώμα τους και το αντιμετωπίζουν με προσοχή. Είναι σε επαφή με αυτό που τους ενεργοποιεί ή τους εξαντλεί, και είναι αφοσιωμένοι στη διατήρηση αυτής της ισορροπίας.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here