Κάτια Ταραμπάνκο: Aποχώρησε από το Survivor 4 (vid)

Η απάντηση για την τύχη της Κάτιας στο παιχνίδι δόθηκε στο έκτακτο Συμβούλιο του νησιού όταν ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι η Κάτια είναι καλά στην υγεία της πλέον, ωστόσο θα χρειαστεί να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

“Θα ήθελα να σας πω ότι η Κάτια Ταραμπάνκο είναι πλέον καλά στην υγεία της. Παρ’όλα αυτά, οι συνθήκες στο φετινό Survivor δεν της επιτρέπουν να συνεχίσει. Όπως σας είχα ανακοινώσει από την πρώτη μέρα, το φετινό Survivor είναι το πιο δύσκολο. Ζείτε καταστάσεις τις οποίες δεν έχει περάσει κανένας άλλος παίκτης μέχρι τώρα” είπε χαρακτηριστικά.

Μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης, ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε στις δυο ομάδες πως οι «Διάσημοι» και οι «Μαχητές» θα πάνε σε δυο νέες ομάδες.

Οι δύο ομάδες κλήθηκαν να διαλυθούν για να δημιουργηθούν δύο νέες ομάδες με αρχηγούς τον James Καφετζή και τον Γιώργο Κοψιδά.

Έτσι, ο παρουσιαστής του Survivor σήκωσε τους δυο παίκτες και τους ανέθεσε ένα σημαντικό έργο, να επιλέξουν τους παίκτες της ομάδας τους. «Με βάση τα στατιστικά εσείς οι δυο είστε οι πιο δυνατοί παίκτες μέχρι σήμερα των Μαχητών και των Διασήμων.

Σε εσάς τους δύο, λοιπόν, θα πέσει το βάρος να επιλέξετε τους παίκτες για τις δύο νέες ομάδες», αποκάλυψε ο Γιώργος Λιανός.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here