Σεξ Άνδρες: Τι συμβαίνει στο σώμα με την κατανάλωση αλκοόλ

Το αλκοόλ μπορεί να επηρεάσει την ικανότητά σας να έχετε και να διατηρήσετε στύση. Η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ μπορεί επίσης να προκαλέσει μόνιμη βλάβη και στυτική δυσλειτουργία. Το αλκοόλ επηρεάζει τη στύση σας με μερικούς τρόπους: Μειώνει τη ροή του αίματος στο πέος, αυξάνει την αγγειοτενσίνη, μια ορμόνη που συνδέεται με τη στυτική δυσλειτουργία, πιέζει το κεντρικό νευρικό σας σύστημα.

Μπορεί να καθυστερήσει την εκσπερμάτωση. Είναι απίθανο μερικά ποτά να σας επηρεάσουν στην εκσπερμάτωση, αλλά αν πιείτε πάρα πολύ θα έχετε θέμα. Η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ μπορεί να προκαλέσει καθυστερημένη εκσπερμάτωση, η οποία καθυστερεί περισσότερο από 30 λεπτά για να φτάσει σε οργασμό. Για μερικούς, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι δεν μπορούν να εκσπερματώσουν καθόλου, σύμφωνα με την Κλινική Mayo.

Το λίγο ποτό μπορεί αυξήσει τη διέγερση σας. Παρόμοια με την επίδραση στις γυναίκες, η κατανάλωση ενός ή δύο ποτών μπορεί να αυξήσει τη σεξουαλική επιθυμία και την διέγερση των ανδρών. Και πάλι, το κλειδί φαίνεται να είναι στην ποσότητα. Ένα ποτό ή δύο εάν έχετε φυσιολογικό βάρος μπορεί να σας ζεστάνει. Όμως, αν πιείτε περισσότερο η σεξουαλική σας ορμή και η ικανότητά σας για στύση κάνουν πέφτουν.

Είναι πιο πιθανό να διατρέχετε σεξουαλικούς κινδύνους. Αυτό μπορεί να είναι καλό, αλλά όχι πάντα. Ενώ το αλκοόλ έχει συνδεθεί με μεγαλύτερη ανάληψη κινδύνων σε άνδρες και γυναίκες, φαίνεται να είναι περισσότερο παράγοντας κινήτρου για τους άνδρες. Ένα ή δύο ποτά μπορεί να έχουν χαλαρωτικό αποτέλεσμα και να βοηθήσουν στη μείωση των αναστολών όταν πρόκειται για σεξουαλική επαφή. Αυτό μπορεί να σας κάνει πιο ανοιχτούς στην εξερεύνηση νέων πραγμάτων. Ωστόσο, όσο περισσότερο πίνετε, τόσο πιο επικίνδυνη γίνεται η σεξουαλική σας συμπεριφορά. Με βάση διάφορες μελέτες, τα αρσενικά είναι πιο πιθανό να εμπλακούν σε επικίνδυνη σεξουαλική συμπεριφορά, όπως η σεξουαλική επαφή χωρίς προφυλακτικό, όταν βρίσκονται υπό την επήρεια.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here