Ξυλοδαρμός σταθμάρχη-Τι ισχυρίζονται τα δύο ανήλικα αδέλφια: Ο σταθμάρχης ήθελε να προκαλέσει

Ο δικηγόρος Κωσταντίνος Δημόπουλος, συνήγορος υπεράσπισης των δύο ανηλίκων, οι οποίοι στις 12 Ιανουαρίου ξυλοκόπησαν τον σταθμάρχη, όταν εκείνος τους έκανε παρατήρηση να φορέσουν μάσκα εντός του συρμού, ενώ ζήτησε από τον έναν να κατεβάσει τα πόδια του από τα κάθισμα, μίλησε το μεσημέρι της Δευτέρας στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” και στον Γιώργο Σόμπολο.

“Ο άνθρωπος αυτός όχι μόνο έκανε παρατήρηση για τη μάσκα αλλά προχώρησε σε απρόκλητη βιαιοπραγία σε βάρος του ενός εκ των δύο παιδιών και μάλιστα συνέχισε να προκαλεί και να προσβάλει την τιμή και την υπόληψη των δύο παιδιών. Ο 16χρονος αντέδρασε με αποτέλεσμα ο σταθμάρχης να κινηθεί απειλητικά σε βάρος του μικρότερου αδελφού. Τότε επενέβη ο μεγαλύτερος αδελφός και χτύπησε τον σταθμάρχη…

Δε δικαιολογείται μια τέτοια συμπεριφορά, κυρίως από τον μεγαλύτερο αδελφό, που είναι προστάτης της οικογένειας. Ωστόσο, έχουμε να κάνουμε με δύο παιδιά. Ο ένας έφτασε στα όρια του όταν στο δικό του μυαλό και βάσει των δικών του αντιλήψεων, είδε τον αδελφό του να κινδυνεύει. Δείχνει όμως ότι αυτός ο άνθρωπος ήθελε να προκαλέσει. Φυσικά δεν άξιζε αυτό το αποτέλεσμα. Δεν είναι λύση να στιγματίζουμε τα παιδιά” τόνισε χαρακτηριστικά  ο δικηγόρος.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here