Αγγελική επεισόδιο 144 : Η Σοφία ξεμπροστιάζει τον Παύλο


Όλες οι  εξελίξεις του επεισοδίου της εβδομάδας παρατίθενται σε αυτό το άρθρο και το σίγουρο είναι ότι για ακόμη μία φορά η αγωνία θα χτυπήσει κόκκινο, αφού οι εξελίξεις θα είναι πολλές και άκρως συνταρακτικές και σας της παρουσιάζουμε παρακάτω. Οι πληροφορίες αφορούν το επεισόδιο της Δευτέρας 14/06/21.

Η Αγγελική λέει ψέματα στον Μάκη

  • Αφού ο Στέφανος έχει παρακολουθήσει τη συνάντηση της Αγγελικής με τον Μάκη, αποφασίζει να την αντιμετωπίσει και την ρωτάει τι συμβαίνει και τι δουλειά είχε μαζί του. Η Αγγελική για άλλη μια φορά αναγκάζεται να του πει ψέματα.

Δημήτρης και Κατερίνα συγκρούονται

  • Ο Δημήτρης, μη μπορώντας να πιστέψει ότι η Όλγα συνεχίζει να θέλει να τον χωρίσει από την Κατερίνα, ξαναέρχεται σε σύγκρουση μαζί της. Αυτό οδηγεί την Όλγα να του τα πει έξω απ’ τα δόντια και να του δείξει ότι δεν τον φοβάται.

Η Σοφία απειλεί τον Παύλο

  • Η Σοφία ξεμπροστιάζει τον Παύλο λέγοντας του ότι έχει μάθει τα πάντα για τον βιασμό κι ότι θα του πάρει την πλήρη κηδεμονία των παιδιών. Όταν ο Παύλος μαθαίνει ότι ο Νικόλας ήταν αυτός που της τα επιβεβαίωσε όλα αυτά βγαίνει εκτός εαυτού.

Η Αγγελική μαθαίνει την κατάθεση των θυμάτων

  • Τέλος, η Αγγελική μαθαίνει από την έρευνα που έκανε ο  Μάκης ότι τα θύματα έχουν καταθέσει πως ο δράστης έπαιρνε κάποιο προσωπικό τους αντικείμενο μετά από κάθε επίθεση και έτσι παίρνει την απόφαση να βρει που κρύβει ο Δημήτρης αυτά τα ενθύμια και να τον ξεσκεπάσει. Αυτό την οδηγεί στο να ψάξει στο δωμάτιο του.

Η Κατερίνα ανακαλύπτει την Αγγελική

  •  Το επεισόδιο θα κλίσει με έναν όχι τόσο αισιόδοξο τρόπο, αφού ,τα πράγματα παίρνουν  άσχημη τροπή όταν την ανακαλύπτει η Κατερίνα.

Ακολουθεί βίντεο με το τρέιλερ του επεισοδίου της Δευτέρας 14/06/21

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ