Αισθάνομαι χαμένος: Οι ερωτήσεις που πρέπει να θέσεις στον εαυτό σου

Μπορείτε να βάλετε πολλά ονόματα στην αίσθηση του. Μερικές φορές, μπορείτε να μιλήσετε για μια κρίση ηλικίας ή το τέλος του κύκλου ή για προβλήματα που σχετίζονται με αυτοκαταστροφικές κηλίδες υπερβολών ή καταναγκασμών. Μπορείτε να το ονομάσετε αίσθημα κενού και ότι ό, τι κάνετε δεν έχει νόημα. Μερικές φορές φράσεις όπως “ποιος είμαι και πού πάω;” Όταν αισθάνεστε χαμένοι, μπορείτε να πραγματοποιήσετε μια αναζήτηση και εξερεύνηση των εδαφών που νομίζατε ότι έχετε ήδη κατακτήσει.

Μερικές φορές, μπορείτε να αισθανθείτε ότι βρίσκεστε σε μια κρίση ηλικίας, εμπλέκεστε σε ορισμένες υπερβολές ή, ακόμη και, ένα αίσθημα κενού μπορεί να σας εισβάλει. Όταν αισθάνεστε χαμένοι, είστε διατεθειμένοι να πολεμήσετε σε μάχες που νομίζατε ότι έχετε κερδίσει και, ότι δεν είναι εύκολο. “Αν σε λίγο ο κόσμος τελείωσε, τι θα έκανες;” Είναι μια πολύτιμη άσκηση για να σκεφτείτε τους πυλώνες της ζωής και την ουσία της προσωπικότητάς σας. Στο τέλος της ημέρας , είναι εξίσου σημαντικό να κάνετε ερωτήσεις στον εαυτό σας, όπως είναι να γνωρίζετε τι είναι απαραίτητο για εσάς ή ποια σημαντικά πράγματα αναβάλλετε.

Πώς υλοποιούμε αυτές τις επιθυμίες; Οι ασκήσεις φαντασίας, όπως αυτές παραπάνω, μπορούν να σας επιτρέψουν να ξεμπλοκάρετε τον εαυτό σας και να βάλετε λέξεις στο αόριστο συναίσθημα της απώλειας. Επιπλέον, φτιάξτε μια ιστορία με έναν χαρακτήρα που έχει αυτό το συναίσθημα. Συνθέστε την εμφάνισή του, τα κίνητρά του, το περιβάλλον του και, πάνω απ ‘όλα, την ιστορία του πώς ήρθε σε αυτήν την κρίση. Πάρτε το ως παιχνίδι

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here