Οργασμός στον ύπνο σου: Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να ξέρεις

Επειδή δεν είναι τόσο καλά καλυμμένες στο σεξ όσο οι αντίστοιχοι άνδρες, οι οργασμοί ύπνου είναι πολύ αληθινοί και δυνατοί για τις γυναίκες, λέει η σεξολόγος Marla Renee Stewart. Ενώ οι γυναίκες μπορούν να έχουν φυσικές (και αξιοσημείωτες) νυχτερινές ονειρώξεις κατά τη διάρκεια του ύπνου τους, η Stewart λέει λέει ότι δεν έχει να κάνει τόσο με ένα βρεγμένο κρεβάτι όσο με το να βραχείς στον ύπνο σου.

Επιπλέον, κάποιες γυναίκες είναι πιο πιθανό να το νιώσουν στον ύπνο τους από ό,τι όταν είναι ξύπνιες. Αν οι λόγοι για τους οποίους κάποιος δεν μπορεί να έχει οργασμό κατά τη διάρκεια του σεξ συνδέονται με άγχος, κατάθλιψη, άγχος, ντροπή, εσωτερικές ή εξωτερικές πολιτιστικές ή σχεσιακές πιέσεις, είναι πιθανό να έχει οργασμό κατά τη διάρκεια του ύπνου σημαίνει ότι αυτοί οι λόγοι δεν μπορούν να παρέμβουν. Ενώ  η έρευνα αποδεικνύει ότι οι γυναικείοι οργασμοί ύπνου είναι πολύ συνηθισμένες μεταξύ όλων των εφήβων (ακόμα και στην ενηλικίωση), το πόσο συχνά συμβαίνουν ποικίλλει για κάθε άτομο. Και, αν και το να έχεις οργασμούς στα όνειρά σου είναι φυσιολογικό, πολλοί ερευνητές και κλινικοί θεωρούν τους νυκτερινούς οργασμούς ως διαταραχή ύπνου.

Όπως και με κάθε οργασμό, οι οργασμοί ύπνου οδηγούν σε αυξημένη ροή αίματος, που φαίνονται ερυθροί και νιώθουν ευφορία. Φυσικά, αν μείνετε κοιμισμένοι ενώ φτάνετε σε οργασμό στα όνειρά σας, πιθανόν να μην το προσέξετε ή να το θυμηθείτε το πρωί- εκτός αν νιώσετε υγρή ως σωματική αντίδραση στο όνειρο, δηλαδή.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here