Θες να κάνεις τρίο: Δείτε όλα όσα χρειάζεστε

Αν είναι ζευγάρι που θα ξαναδείτε (σαν φίλοι), σκεφτείτε πολύ καλά αν η φιλία σας μπορεί να επιβιώσει από ένα τρίο. Κάποιοι μπορούν, αλλά νομίζω ότι μπορεί να γίνει πιο αμήχανο αν πρόκειται να βλέπετε τακτικά αυτό το άτομο για πρωινό. Όσον αφορά την εύρεση του σωστού ζευγαριού για εσάς, προτείνεται η χρήση εφαρμογών. Όπως ισχύει σε κάθε σεξουαλική σχέση, η επικοινωνία είναι το κλειδί. Οι ειδικοί προτείνουν να βγείτε στο πρώτο ραντεβού με το ζευγάρι που έχετε επιλέξει (αν δεν τους γνωρίζετε ήδη) για να βεβαιωθείτε ότι υπάρχει μια ροή στερεάς ενέργειας μεταξύ των τριών σας.

Αν αυτό είναι καλό, αφιερώστε λίγο χρόνο για να συζητήσετε πράγματα όπως όρια, επιθυμίες, κανόνες και ρόλους πριν συνουσιαστείτε. Ακόμα και αν ορίσετε σαφείς κανόνες και προσδοκίες για το τρίο σας, αφήστε χώρο για το απροσδόκητο. Λάβετε υπόψη ότι υπάρχουν 3 άτομα, τα οποία μπορούν να δυσχεράνουν τον καθορισμό ορισμένων θέσεων ή να βρουν τρόπους να συμπεριλάβουν τους πάντες. Δεχθείτε ότι αυτό θα είναι μια διαφορετική σεξουαλική εμπειρία και ότι δεν ξέρετε ακριβώς τι να περιμένετε.

Θυμηθείτε να κάνετε διαλείμματα αν τα χρειάζεστε. Και αν δεν νιώθετε ότι μπορείτε να φτάσετε σε οργασμό, ή αν αισθανθείτε ότι κάποιο από τα δύο μέλη του ζευγαριού μπορεί να αγωνίζεται να το κάνει, μην αγχώνεστε. Ο στόχος του τρίγωνου δεν είναι απαραίτητα να ανεβείτε στο μέγιστο αλλά να διασκεδάσετε.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here