Κατερίνα Καινούργιου: Το Open μοιράζει εξώδικά ώστε να μην την χάσει


Πιο συγκεκριμένα βλέπουμε ότι όλες οι τηλεοπτικές εκπομπές όπως και οι σειρές έχουν αρχίσει να ρίχνουν τέλος η μία πίσω από την άλλη αφού είναι Ιούνιος και η τηλεοπτική σεζόν τελειώνει.

Πολλοί παρουσιαστές βρίσκονται σε συζητήσεις με πολλούς διαφορετικούς σταθμούς ώστε να δούνε τα νέα τους επαγγελματικά βήματα.

Γνωρίζοντας ο τηλεοπτικός σταθμός του Open,πολύ καλά ότι όλοι βρίσκονται σε συναντήσεις και συζητήσεις, αποφάσισε να στέλνει εξώδικα στα διάφορα κανάλια για να μην σκεφτούν να διεκδικήσουν την Κατερίνα Καινούργιου και ότι αν το κάνουν τότε θα πρέπει να καταβάλλουν ένα αρκετά μεγάλο ποσό.

Η Κίνηση του Open

  • Το κανάλι του Open, έχει στείλει εξώδικα σε πολλά μεγάλα κανάλια προκειμένου να τους γνωστοποιήσει ότι η Κατερίνα Καινούργιου διαθέτει συμβόλαιο με τον σταθμό τους μέχρι το καλοκαίρι του 2022, και ότι για να σπάσει αυτό θα πρέπει το κανάλι που θα την πάρει να πληρώσει ρήτρα πάρα πολλών μηδενικών.

Που έχουν σταλεί τα εξώδικα

  • Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, μέχρι στιγμής ο τηλεοπτικός σταθμός έχει στείλει εξώδικα τόσο στην παραγωγή της εκπομπής “Ευτυχείτε”, όσο και στα κανάλια STAR και ALPHA, σε μία προσπάθεια τους να προλάβουν μία μεταγραφή τους. Επίσης στα εξώδικα τονίζουν ότι όποιο κανάλι και να την κλίσει είναι και υποχρεωμένο να καταλάβει και την ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο της.

Θα σταλούν και σε άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς

  • Το Open, έχει την διάθεση να συνεχίσει το παιχνίδι με τα εξώδικά , αφού τις επόμενες μέρες σκέφτεται να στείλει και σε άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς προκειμένου να μην διεκδικήσει κανένας την Κατρίνα Καινούργιου.

Το κανάλι που σκέφτεται να πάει η Κατερίνα Καινούργιου

  • Αν και μέχρι στιγμής την βλέπουμε να βγαίνει κανονικά κάθε πρωί στην εκπομπή της, αιωρείται το σενάριο ότι την καινούργια χρονιά θα την βλέπουμε από το κανάλι του Alpha η με μικρότητες πιθανότητες του STAR. Η ίδια τηρεί σιγή ιχθύος

Ακολουθεί βίντεο με συνέντευξη της Κατερίνας Καινούργιου

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ