Η γυναίκα μου δεν ενδιαφέρεται για το σεξ: Τι μπορεί να ευθύνεται για αυτό

Σημαντική σημείωση: Ο μόνος τρόπος να μάθεις γιατί η γυναίκα σου δεν ενδιαφέρεται για το σεξ είναι να τη ρωτήσεις ο ίδιος. Η έρευνα, οι ψυχολόγοι και η Google μπορούν να προσφέρουν ιδέες, αλλά μόνο η γυναίκα σας μπορεί να σας πει γιατί δεν θέλει να κάνει σεξ μαζί σας. Ακολουθούν κάποιοι πιθανοί λόγοι.

  • Είναι πολύ απασχολημένη. Η εργασία πλήρους απασχόλησης εκτός από την πραγματοποίηση οικιακών υποχρεώσεων και η φροντίδα για τα παιδιά μπορεί να είναι εξαντλητική και αγχωτική, έτσι μερικές γυναίκες μπορεί απλά να αισθάνονται πολύ απασχολημένες και υπερφορτωμένες για να έχουν ενέργεια για το σεξ.
  • Δεν είσαι στην ίδια σελίδα για το πόσο σημαντικό είναι το σεξ. Είναι πιθανό εσύ και η γυναίκα σου απλά να έχετε διαφορετικές ανάγκες όσον αφορά το σεξ.

  • Νιώθει πίεση. Ίσως υπάρχει μια διαφορά επιθυμίας μεταξύ σας, είτε γενικά είτε ακριβώς αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή της ζωής σας, και οι δύο το γνωρίζετε πολύ καλά.
  • Το σεξ που κάνεις δεν της κάνει καλό. Μια γυναίκα μπορεί να χάσει το ενδιαφέρον της για το σεξ, ακόμα και σε έναν ευτυχισμένο γάμο, αν το σεξ δεν της προσφέρει τη σεξουαλική της απόλαυση. Συγκεκριμένα, οι περισσότερες γυναίκες δεν μπορούν να φτάσουν σε οργασμό μόνο από συνουσία πέους στον κόλπο.
  • Δεν αισθάνεται συναισθηματικά συνδεδεμένη μαζί σου. Δεν χρειάζονται όλοι συναισθηματικές σχέσεις για να είναι σπουδαίο το σεξ, αλλά σε μακροχρόνιες σχέσεις η έλλειψη σύνδεσης μπορεί να αποτελέσει τεράστιο παράγοντα στην επιθυμία ενός ατόμου να κάνει σεξ με τον σύντροφο του

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here