8 Λέξεις: Νέος απρόσμενος έρωτας για την Ηλιάνα θα βάλει “φωτιά” στη σειρά

8 Λέξεις: Συνεχείς είναι οι εκπλήξεις που μας επιφυλάσσει η σειρά 8 λέξεις του ΣΚΑΪ και αυτή τη φορά ένας νέος έρωτας φέρνει τη μεγάλη ανατροπή στη ζωή της Ηλιάνας που μετά από καιρό δείχνει να ερωτεύεται αληθινά. Όπως θα δούμε σε επόμενα επεισόδια η ζωή της Ηλιάνας αλλάζει προς το καλύτερο αυτή τη φορά καθώς η μοίρα της επιφυλάσσει ένα νέο συγκλονιστικό έρωτα. Πιο συγκεκριμένα η Ηλιάνα πηγαίνοντας μια μέρα στο κανάλι του πατέρα της πέφτει πάνω σε ένα νέο δημοσιογράφο του καναλιού τον Παύλο. Τα βλέμματά τους  συναντιούνται και αυτόματα φαίνεται να υπάρχει μια αμοιβαία έλξη.

Η Ηλιάνα ερωτεύεται

Ο Παύλος αναζητεί πληροφορίες για την Ηλιάνα ρωτώντας σχετικά τόσο τον Αιμίλιο όσο και την Ελισάβετ. Η τελευταία γνωρίζοντας την άσχημη φάση που περνάει η φίλη της φροντίζει αμέσως να τη φέρει σε επαφή με τον Παύλο. Πράγματι την επόμενη Παύλος και Ηλιάνα γνωρίζονται από  κοντά και όλα δείχνουν ότι η σχέση τους θα προχωρήσει.

Η Ηλιάνα φαίνεται ενθουσιασμένη από τη γνωριμία της με τον Παύλο και με την πρώτη ευκαιρία εξομολογείται τα αισθήματά της για τον Παύλο στην Ελισάβετ, η οποία την παρακινεί να προχωρήσει, αποκαλύπτοντάς της μάλιστα ότι και ο Παύλος είναι ενθουσιασμένος μαζί της. Η Ηλιάνα για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό νιώθει χαρούμενη και ευτυχισμένη. Ένας νέος έρωτας που θα βάλει «φωτιά» στη σειρά 8 λέξεις, φέρνοντας μια μεγάλη ανατροπή.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here