Jennifer Lopez Ben Affleck: Φιλιά σε εστιατόριο στο Μαλιμπού [vid, pics]


Το ζευγάρι, που είναι ξανά μαζί μετά από 17 ολόκληρα χρόνια, ζει τον έρωτά του τις τελεταίες μέρες στο Μαλιμπού. Μάλιστα τα καυτά φιλιά τους «έπιασαν» οι παπαράτσι κατά τη διάρκεια ενός ρομαντικού δείπνου σε εστιατόριο στο Μαλιμπού την περασμένη Κυριακή.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by John JLover (@johnjlover)

Για πρώτη φορά τους είδαμε να ανταλλάσσουν καυτά φιλιά, χωρίς να ενδιαφέρονται για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Σημειώνεται ότι τo διάσημο ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσματα της ταινίας «Gigli». Το Νοέμβριο του 2002 μάλιστα οι δύο stars αρραβωνιάστηκαν. Δύο χρόνια αργότερα ωστόσο και συγκεκριμένα το 2004, λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, αποφάσισαν να χωρίσουν τους δρόμους τους. Οι δυο τους αποτέλεσαν ένα από τα πιο «hot» ζευγάρια του Χόλυγουντ.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by John JLover (@johnjlover)

Η 51χρονη σταρ, Jennifer Lopez χώρισε πρόσφατα από τον αρραβωνιαστικό της Άλεξ Ροντρίγκεζ, με τον οποίο ήταν ζευγάρι από το 2017 και ήταν έτοιμοι να παντρευτούν. Από την άλλη, ο Ben Affleck μετά τον χωρισμό με την Lopez γνώρισε την Jennifer Garner με την οποία και παντρεύτηκε το 2005. Οι δύο τους απέκτησαν τρία παιδιά: την Violet Affleck, τον Samuel Garner Affleck και τη Seraphina Rose Elizabeth Affleck. Το ζευγάρι χώρισε το 2018 και αιτία, σύμφωνα με πηγές, ήταν τα προβλήματα αλκοολισμού που αντιμετώπιζε τότε ο ηθοποιός.

Ακολουθεί βίντεο του ζευγαριού:

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ