Survivor spoiler 16/06: Ποιος είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση [vid]

Στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Survivor, είδαμε τον Σάκη Κατσούλη να ζευγαρώνει τις νίκες του. Ως ήταν αναμενόμενο στον τάκο έβγαλε τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Έτσι, οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση μέχρι στιγμής για αυτήν την εβδομάδα στο Survivor είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος και η Ελένη Χαμπέρη. Υπενθυμίζουμε πως η Ελένη υποδείχθηκε επίσης από τον Σάκη Κατσούλη στο επεισόδιο της Δευτέρας όταν ο παίκτης κέρδισε την πρώτη ασυλία για την εβδομάδα.

Με δύο νίκες στην τσέπη του, ο Σάκης δεν έχει κάτι να φοβάται για σήμερα, αφού και να μην πάρει αυτός την ασυλία, δεν μπορεί να βγει υποψήφιος. Ωστόσο, είναι σίγουρο πως θα μπει για μια ακόμη φορά στη μάχη με θέρμη, τόσο για να “την πει” στους Amigos, όσο και για να διασφαλίσει πως η σύμμαχός του Μαριαλένα Ρουμελιώτη δεν θα βρεθεί υποψήφια, εφόσον βέβαια δεν είναι αυτή που θα πάρει την αποψινή νίκη.

Survivor spoiler 16/06: Ποιος παίκτης κερδίζει την τρίτη ασυλία και ποιος είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση;

Λοιπόν, οι αρχικές πληροφορίες – σύμφωνα με τις διαρροές –  ήταν πως ο Σάκης Κατσούλης και ο Ηλίας Μπόγδανος θα έπαιρναν αμφότεροι από μια τουλάχιστον νίκη αυτή την εβδομάδα. Συνεπώς, αφού ο Σάκης έχει ήδη δύο νίκες, σήμερα θα αναμέναμε τον Ηλία Μπόγδανο να βγαίνει νικητής. Ωστόσο, όπως συμβαίνει διόλου σπάνια τελευταία στο Survivor, αυτό ανατράπηκε. Κι έτσι ο σημερινός νικητής δεν είναι ο Ηλίας Μπόγδανος.

Την νίκη σήμερα θα καταφέρει να πάρει ξανά ο Σάκης Κατσούλης, καταφέρνοντας με αυτόν τον τρόπο τρεις σερί νίκες στο παιχνίδι. Αυτό σημαίνει πως υποψήφια για αποχώρηση δεν πρόκειται να είναι η Μαριαλένα, αλλά ένας ακόμη παίκτης από την ομάδα των Amigos. Ποιος είναι αυτός;

Σύμφωνα με τις διαρροές που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, απόψε ο Σάκης Κατσούλης αναμένεται να υποδείξει ως τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Γιώργο Κόρομι.

Δείτε εδώ το αποψινό trailer του Survivor:

ΠΗΓΗ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ