Χριστίνα Μπόμπα: Δείτε τον ξέφρενο χορό της λίγο πριν γεννήσει [vid]


Η Χριστίνα Μπόμπα περιμένει από ώρα σε ώρα τη γέννηση των δίδυμων κοριτσιών της. Η ίδια έχει δηλώσει πως στην εγκυμοσύνη της έχει πάρει 20 κιλά και από τις φωτογραφίες που παρακολουθούμε από τον προσωπικό της λογαρισμό στο Instagram βλέπουμε πόσο έχει μεγαλώσει η κοιλίτσα της. Η ίδια ωστόσο, παρά τους 9 μήνες της εγκυμοσύνης δεν χάνει με τίποτα την ενέργειά της.

Μάλιστα, η influencer γιόρτασε την είσοδό της στον 9ο μήνα με έναν χορό στο σαλόνι του σπιτιού της. Το βίντεο κατέγραψε μία φίλη της και την “τρόλαρε” γράφοντας: “Όταν μπαίνεις στον ένατο με δίδυμα”. Υπενθυμίζεται ότι η Χριστίνα Μπόμπα και ο σύντροφός της και πατέρας των παιδιών που περιμένει, Σάκης Τανιμανίδης, ανακοίνωσαν τα ευχάριστα νέα της εγκυμοσύνης λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων. Το ζευγάρι περιμένει δίδυμα κοριτσάκια.

“Φέτος ο Άγιος Βασίλης ήρθε νωρίτερα στο σπίτι μας και μας έφερε το πιο σημαντικό δώρο της ζωής μας! Η οικογένεια μας μεγαλώνει και η χαρά μας είναι απερίγραπτη”, είχε γράψει τότε η Χριστίνα Μπόμπα στα social media της, θέλοντας να μοιραστεί τη χαρά του ζευγαριού με τους διαδικτυακούς της φίλους, οι οποίοι έστειλαν τόνους ευχών.

Λίγους μήνες αργότερα η Χριστίνα Μπόμπα για πρώτη φορά μίλησε στην Ελεωνόρα Μελέτη για την επιλογή της εξωσωματικής γονιμοποίησης την οποία ακολούθησε προκειμένου να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα. “Στην δική μας περίπτωση από πριν τον γάμο, το είχαμε κατά νου να γίνουμε γονείς. Μετά τον γάμο το προσπαθούσαμε και πέρασαν δύο χρόνια με συνεχόμενο αρνητικό αποτέλεσμα. Κάναμε όλες τις εξετάσεις κι ήταν καλές και δεν καταλαβαίναμε γιατί δεν συνέβαινε. Στην πορεία άρχισε να με καταβάλει, ερχόταν η περίοδος κι έκλαιγα”, είπε η Χριστίνα Μπόμπα και συμπλήρωσε:

“Ο αδερφός του Σάκη μας πρότεινε έναν γιατρό και μου είπε ότι κάνω ανορεκτικούς κύκλους που μειώνουν την πιθανότητα. (..) Δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να κάνω παιδιά αλλά ότι είχα μειωμένες πιθανότητες γιατί δεν είχα κάθε μήνα ωάριο. Οπότε εγώ ένιωσα έτοιμη να μπω σε αυτήν την διαδικασία και να μην συνεχίσουμε να προσπαθούμε. Ήταν γραφτό να έρθουν αυτά τα δύο κοριτσάκια”. 

Δείτε την Χριστίνα Μπόμπα να χορεύει όλο χαρά στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της:

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ