Γλυκά νερά : Δείτε την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας


Πιο συγκεκριμένα ο άνδρας της αδικοχαμένης Καρολάιν, μετάβει εκτάκτως από την Αλόνησσο που βρισκόταν για να παρευρεθεί στο 40ημερο μνημόσυνο της συζύγους του στην Αθήνα συνοδευόμενος από το αεροπλάνο της ΓΑΔΑ και τους αστυνομικούς για να ξανά καταθέσει μετά από στοιχεία που έφεραν έρευνες στην επιφάνεια.

Πιο συγκεκριμένα οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και ο άνδρας της κοπέλας, έπρεπε να δώσει εκ νέου κατάθεση. Έτσι βρίσκεται στο 11ο όροφο της ΓΑΔΑ και αναμένονται οι ανακοινώσεις.

Το χρονικό των εξελίξεων

  • Οι πληροφορίες που έρχονται σε εμάς αναφέρουν ότι ενώ ο 32χρονος άνδρας βρισκόταν στην εκκλησία για να τελεστή το 40ημερο μνημόσυνο , πήγε ένας αστυνομικός της αστυνομίας Αλοννήσου και του ζήτησε να τον ακολουθήσει. Εκεί τον περίμενε ελικόπτερο της ΓΑΔΑ και τον οδήγησε μαζί με τους αστυνομικούς την Αθήνα.
  • Η ξαφνική προσαγωγή του δημιούργησε πολλά ερωτηματικά τόσο στους παρευρισκόμενους, όσο και σε όλη την χώρα.

Το κινητό του πιλότου δίνει νέα στοιχεία

  • Σύμφωνα με πληροφορίες το κινητό του πιλότου έδωσε στοιχεία που θα οδηγήσουν πολύ σύντομα στην εξιχνίαση της υπόθεσης.
  • Η εξέταση που διενεργήθηκε από τις αρχές στο κινητό του πιλότου, έφερε στο φως μία δραστηριότητα , την ώρα που ο ίδιος είχε δηλώσει ότι ήταν δεμένος και ακινητοποιημένος από τους δράστες.

Το Smartwatch της Καρολάιν

  • Σύμφωνα πάλι με πληροφορίες, την ώρα που σύμφωνα με τον πιλότο η νεαρή κοπέλα ήταν νεκρή, το smartwatch, έχει καταγράψει τον παλμό της.

Όσα κατέγραψαν οι κάμερες

  • Η Δραστηριότητα από τις κάμερες κατάφερε να καταγράψει μέχρι τις 01:00 τα ξημερώματα εκείνη της βραδιάς. Οι εικόνες που έχουν καταγράψει είναι μόνο τον 32 χρονο να κάθεται στον καναπέ και να έχει αγκαλιά το μωρό.

Επίσημη ανακοίνωση αστυνομίας

  • Η αστυνομία προέβη πριν λίγα λεπτά σε επίσημη ανακοίνωση και λέει ότι ο 32χρονος εισήχθησε στην ΓΑΔΑ, γιατί  θεωρείτε ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας και πρέπει να καταθέσει για τα νέα στοιχεία που προέκυψαν

Ακολουθεί βίντεο για το τι κατέγραψε το ρολόι της Καρολάιν

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ