Γλυκά Νερά: Τα στοιχεία που «έδειξαν» τον 32χρονο ως δολοφόνο της Καρολάιν – Πώς τον «έπιασε» η ΕΛΑΣ


Γλυκά Νερά: Τέσσερα ήταν τα βασικά στοιχεία που οδήγησαν την ΕΛ.ΑΣ. στο συμπέρασμα ότι ο 32χρονος σύζυγος της Καρολάιν, είναι ο άνθρωπος που τη δολοφόνησε.

Η Αστυνομία έχει καταλήξει στο συμπέρασμα πως ο 32χρονος Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος είναι ο δράστης της στυγερής δολοφονίας της 20χρονος Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά. Οι αστυνομικοί συνέλεγαν εδώ και καιρό τα στοιχεία εκείνα που θα τους οδηγούσαν με ασφάλεια στο ποιος είναι ο δολοφόνος και κατάφεραν να τα βάλουν σε μια σειρά, τέτοια που να μην αφήνει πλέον αμφιβολίες για το συμπέρασμά τους.

Οι έμπειροι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ελληνικής Αστυνομίας, αφού πραγματοποίησαν ενδελεχή έρευνα που έφτασε μέχρι ποινικούς κρατούμενους σε φυλακές σε όλη την Ελλάδα, αλλά και χώρες του εξωτερικού, άρχισαν να ψάχνουν εξονυχιστικά τα ηλεκτρονικά και τεχνολογικά ίχνη του ζευγαριού.

Από την ανάλυση που έγινε στο βιομετρικό ρολόι της Καρολάιν αποδείχτηκε πως τα στοιχεία που είχε καταθέσει ο 32χρονος ήταν σε πλήρη αντίθεση με τα δεδομένα που καταγράφηκαν από τα κινητά και το βιομετρικό ρολόι της 20χρονης.

Αναλυτικά:

  1. Τα στοιχεία από το κινητό τηλέφωνο του πιλότου «έδειξαν» πως ο ίδιος, αν και είχε ισχυριστεί πως ήταν δεμένος από τους ληστές, πραγματοποιούσε κανονικότατα κλήσεις.
  2. Αν και ο ίδιος είχε ισχυριστεί ότι τις επίμαχες ώρες, πριν υποτίθεται μπουν οι ληστές στο σπίτι, εκείνος κοιμόταν, η εφαρμογή Fitness που είχε καταβάσει ο ίδιος για να μετρά τα βήματα και τις θερμίδες που καίει κατά τη διάρκεια της ημέρας, έδειξε ότι τις κρίσιμες ώρες βρισκόταν εν κινήσει.
  3. Το βιομετρικό ρολόι της 20χρονης μητέρας έδειξε την πραγματική ώρα του θανάτου της, που δεν συνέπιπτε με όσα είχε καταθέσει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.
  4. Ο 32χρονος δεν είχε πειστικές απαντήσεις αναφορικά με το πώς κατάφερε να αποδεσμευτεί από τα σχοινιά με τα οποία τον είχαν δέσει οι ληστές και τελικά να τηλεφωνήσει ο ίδιος στην Αστυνομία.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ