19 Απριλίου 2024

Τάντρα : Τεχνική για τέλεια σεξουαλική ζωή


Παρόλο που συχνά είναι συνώνυμο με το σεξ, το τάντρα αφορά πραγματικά τη σύνδεση  είτε αυτό είναι με τον εαυτό σας είτε μεταξύ εσάς και ενός συντρόφου. Σε τελική ανάλυση, η ίδια η λέξη , προερχόμενη από τα αρχαία σανσκριτικά  σημαίνει «Ιστός» ή να υφαίνει ενέργεια.

Στην πράξη, το Τάντρα αφορά τη φώτιση: να ξεπεράσουμε τόσο τα σεξουαλικά όσο και τα πνευματικά συμμετέχοντας σε βαθιά διαλογισμό, αυθόρμητο και οικείο σεξ.

Τι είναι Τάντρα

  • Όπως και η γιόγκα, το τάντρα έχει να κάνει με τη σωματική και πνευματική συνειδητοποίηση.
  • Όταν μαθαίνετε και εξασκείτε ταντρά, γίνεστε πιο συντονισμένοι με το σώμα σας, τι του δίνει ευχαρίστηση και τον τρόπο που αισθάνεται ευχαρίστηση. Αυτό σας επιτρέπει να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στις επιθυμίες και τις ανάγκες του σώματός σας και να βεβαιωθείτε ότι πληρούνται.
  • Οι ενέργειες που διοχετεύετε κατά τη ροή του ταντρικού σεξ σε όλο το σώμα σας και μπορούν να εντείνουν τον οργασμό σας.
  • Η Τάντρα δεν επικεντρώνεται μόνο στην επίτευξη υψηλότερης κατάστασης συνείδησης νου-σώματος. Μπορεί επίσης να αφορά τη δημιουργία ενός βαθύτερου, πιο αρμονικού δεσμού με τον σύντροφό σας.
  • Όταν ασκείτε ταντρά, εσείς και ο σύντροφός σας μαθαίνετε να είστε σωματικά ενήμεροι και πνευματικά παρόντες, τροφοδοτώντας ο ένας τον άλλον ενέργεια που συνεχίζει να αναπτύσσεται καλά αφού τελειώσετε να κάνετε σεξ.
  • Το Tantra σας επιτρέπει επίσης να εξερευνήσετε και να επεκτείνετε όλες τις πτυχές των προσωπικοτήτων σας, έτσι ώστε να αρχίσετε να γνωρίζετε πραγματικά το άλλο άτομο μέσα και έξω.

Τρόποι για να το βάλετε στην ζωή σας

  • Προσπαθήστε να μην κατακλύσετε τον σύντροφό σας με πληροφορίες. Αντ ‘αυτού, εξηγήστε τους τι απολαμβάνετε για τη σεξουαλική σας ζωή και πώς θα μπορούσατε να βελτιώσετε την εμπειρία.
  • Ακούστε τι έχουν να πουν . Ο σύντροφός σας μπορεί να σας δώσει ένα ενθουσιώδες ναι ή ένα σκληρό όχι. Ή μπορεί να είναι κάπου στη μέση. Ανεξάρτητα από την απάντησή τους, ακούστε και σέβεστε τι έχουν να πουν.
  • Αφήστε έναν δάσκαλο να οδηγήσει το δρόμο . Εάν ο σύντροφός σας είναι ανοιχτός σε τάτρα, αναζητήστε έναν δάσκαλο που μπορεί να σας καθοδηγήσει και εσείς καθώς μαθαίνετε περισσότερα για την πρακτική.

Ακολουθεί βίντεο για το Τάντρα

 

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ