Γλυκά Νερά: Συγκλονίζει η δολοφονία και πέρα από τα σύνορα – «Αγκάλιαζε την μητέρα του θύματος»


Σε εκτενή ρεπορτάζ επιδίδονται τα βρετανικά ΜΜΕ, λόγω και της καταγωγής της Κάρολαιν

Στα μεγαλύτερα παγκόσμια δίκτυα παίζει η συγκλονιστική υπόθεση δολοφονίας των Γλυκών Νερών που συντάραξε το Πανελλήνιο, με τα βρετανικά μέσα λόγω και της καταγωγής της Καρολάιν Κράουτς, να κάνουν εκτενή ρεπορτάζ.

Στη σελίδα του το BBC αναφέρει: «Πώς τα προσωπικά δεδομένα φώτισαν την υπόθεση», αναφέρει το BBC στην ιστοσελίδα του ενώ τονίζοντας ότι φως στην υπόθεση έδωσε το smart watch που φορούσε το θύμα και το οποίο μετρούσε καθ όλη την διάρκεια του στυγερού εγκλήματος τους καρδιακούς της παλμούς ξεσκεπάζοντας τον σύζυγό της ο οποίος ισχυρίστηκε διαφορετική ώρα θανάτου.

«Οι ελληνικές αρχές πλησίασαν τον 32χρονο αφού απαθανατίστηκε να αγκαλιάζεται με την μητέρα της αδικοχαμένης στο μνημόσυνο στην Αλόννησο, ζητώντας του να πάει μαζί τους στην Αθήνα. Μόνο όταν έφτασε στην πρωτεύουσα του είπαν ότι ήταν ο ύποπτος», επισημαίνει παράλληλα το BBC.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η βρετανική Guardian που κάνει λόγο για «δραματική ανατροπή στην υπόθεση που συγκλόνισε την Ελλάδα. Ο ένοχος είναι ο 33χρονος σύζυγός της που έχει ομολογήσει την πράξη».

Από την πλευρά του το Sky News στέκεται στο γεγονός ότι ο δράστης σύζυγος του θύματος αγκάλιασε στο μνημόσυνο τη μητέρα της Καρολάιν. «Πήγε δακρυσμένος στο μνημόσυνο κρατώντας το παιδί τους», ανέφερε κατά την μετάδοσή του.

Και στην πρώtη σελίδα της Daily Mail ξεχωρίζει η παρουσία του δράστη στο μνημόσυνο. «Στην αγκαλιά του δολοφόνου της Καρολάιν», είναι ο τίτλος και παρόμοιο είναι το δημοσίευμα της Telegraph.

Ο Έλληνας σύζυγος της δολοφονημένης Βρετανής Καρολάιν Κράουτς παρηγορεί τη μητέρα της στο μνημόσυνο – ώρες πριν ομολογήσει τελικά πως τη δολοφόνησε μπροστά στο μωρό της. Μετά έπνιξε το σκυλί τους ως μέρος της συγκάλυψης, επισημαίνεται στο άρθρο.

Και οι Τάιμς έχουν ρεπορτάζ για το θέμα με τίτλο: «Έλληνας παραδέχεται πως στραγγάλισε τη σύζυγο του Κάρολαϊν Κράουτς, η οποία ήθελε να τον εγκαταλείψει».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ