Έγκλημα Γλυκά Νερά: Πρώτο βράδυ στα κρατητήρια για τον δολοφόνο – Τι ζητά ο δικηγόρος του


Το πρώτο βράδυ στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, πέρασε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο οποίος ομολόγησε, μετά από 37 ημέρες τη δολοφονία της 20χρονης συζύγου του μέσα στο σπίτι τους προκαλώντας σοκ στην κοινή γνώμη – Τι ανέφερε ο δικηγόρος του, μετά την συνάντηση με τον πελάτη του

Την ΓΑΔΑ επισκέφτηκε σήμερα το πρωί του Σαββάτου 19 Ιουνίου, όπου κρατείται ο πιλότος, ο συνήγορος του, ο οποίος δήλωσε: «Η μοναδική έκκληση που έχω να κάνει είναι να εκλείψουν τα φαινόμενα ανθρωποφαγίας, να υπάρξει ψυχραιμία και να μας απασχολήσει ότι μας απασχολεί πάντα σε ένα έγκλημα: να βρεθεί ο ένοχος – που εδώ έχει βρεθεί – και να έρθει η τιμωρία».

«Έρχομαι τόσο πρωί για να αποφύγω τις κάμερες, για να του πάω ορισμένα στοιχεία για να μελετήσει και στις 12:00 θα έρθουμε με τον συνάδελφο μου για να τον δούμε», είπε μιλώντας στον Ant1.

«Έχει δοθεί μεγάλη έμφαση στο θέμα του χρόνου που παρήλθε από την διάπραξη του εγκλήματος και στην συμπεριφορά του. Θέλω να θυμίσω ότι στο παρελθόν πάρα πολλά εγκλήματα, ειδεχθή, έχουν αποκαλυφθεί μετά από χρόνια, πολλά από τους ίδιους τους δράστες και έχουν τιμωρηθεί», είπε ο κ. Σπύρου.

Ο συνήγορος του πιλότου επανέλαβε την έκκληση του, αναφέροντας «παρότι αντιλαμβάνομαι το κλίμα και τις εντυπώσεις που δημιουργούνται, παρακαλώ και πάλι να μην υπάρχουν αυτά τα φαινόμενα ανθρωποφαγίας.

«Και εγώ έχω ταραχθεί», είπε ο συνήγορος, απαντώντας στα σχόλια των παρουσιαστών της εκπομπής ότι πρόκειται για έγκλημα που έχει ταράξει όλη την κοινωνία.

Όπως τόνισε στην κατακλείδα του, ο δικηγόρος του δολοφόνου της νεαρής μητέρας, «Έχω την αίσθηση, ότι μετά την ομολογία αυτός ο άνθρωπος λυτρώθηκε. Μου είπε ότι αξίζει να τιμωρηθεί. Για το παιδί ενδιαφέρεται, παρά το παράλογο της κατάστασης».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ