Γλυκά Νερά εξελίξεις: Εμπλέκεται και τρίτο πρόσωπο στο έγκλημα;


Η δολοφονία, που πάγωσε την κοινή γνώμη, προκαλεί νέα ερωτήματα – Στο στόχαστρο οι κινήσεις ενός σκουρόχρωμου αυτοκινήτου μάρκας BMW

Το σατανικό του σχέδιο να σκηνοθετήσει τη ληστεία μετά τη δολοφονία, φαίνεται πως το αντέγραψε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, από την επίθεση στο σπίτι του συναδέλφου και εκπαιδευτή του στα Μέγαρα.

Το ρεσιτάλ υποκρισίας και το θέατρο συνεχίστηκε μέχρι να αποκαλυφθεί η αλήθεια για το τι πραγματικά συνέβη εκείνο το μοιραίο βράδυ της Τρίτης 11 Μαΐου.

Ωστόσο μέσα από την έκτακτη εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλης, το βράδυ της Παρασκευής 18 Ιουνίου, η έμπειρη παρουσιάστρια άφησε να εννοηθεί πως δεν αποκλείεται στην υπόθεση να εμπλέκεται και ένα τρίτο άτομο, ενώ έδειξε να επιμένει και στην ύπαρξη ενός σκουρόχρωμου αυτοκινήτου που εντοπίστηκε από τις κάμερες ασφαλείας να κινείται στην περιοχή τις επίμαχες ώρες.

Το συγκεκριμένο όχημα έχει καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας να μπαίνει στη Διαδόχου Παύλου που οδηγούσε στη μεζονέτα που έγινε το φονικό στις 03:35 και να φεύγει με ταχύτητα προς τη Λαυρίου περίπου στις 05:30.

«Κάτι είχαν πει στην Καρολάιν; Κάτι είχε δει; Δεν ξέρω. Πάντως κάτι είχε κλονίσει την κοπέλα. Και μαθαίνω πως κάτι είχε πει σε στενό συγγενικό της πρόσωπο. Δεν φεύγεις από το σπίτι σου, ούτε ψάχνεις μέσα στη νύχτα για ξενοδοχείο, μετά από ένα απλό καυγαδάκι. Μπορεί να υπάρχει και τρίτο άτομο. Αυτό θα πρέπει να το ψάξει η αστυνομία και ο ανακριτής. Μπορεί να μην ήταν εκείνο το βράδυ εκεί αλλά μπορεί να βοήθησε τον δράστη σε άλλο επίπεδο» ανέφερε χαρακτηριστικά η Αγγελική Νικολούλη.

Συνέχισε λέγοντας, «ο ίδιος ο δράστης μπορεί να λέει ότι θέλει στους αστυνομικούς. Μπορεί να τα λέει επειδή έτσι έγιναν τα πράγματα ή να τα λέει επειδή θέλει να καλύψει κάποιο πρόσωπο. Όλα αυτά θα τα ψάξει ο ανακριτής. Το έχει αυτό το δικαίωμα και νομίζω πως θα το κάνει».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ