Γλυκά Νερά: Αποκάλυψη από την «ψυχολόγο» – «Φωτογράφισε» τον πιλότο ως νούμερο ένα ύποπτο


Ο ρόλος της Ελένης Μυλωνοπούλου από την πρώτη στιγμή ήταν «κλειδί» για την εξιχνίαση του εγκλήματος – Το τηλεφώνημα από συγγενή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου λίγα λεπτά μετά την κατάθεση της «ψυχολόγου» στη ΓΑΔΑ.

Σε μια αποκάλυψη που έδειξε τη μεθοδικότητα που κινήθηκε η Αστυνομία για να φτάσει στην εξιχνίαση του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά προχώρησε η δικηγόρος της Ελένης Μυλωνοπούλου.

Η κυρία Σταματία Μάρκου, μίλησε στον ΣΚΑΪ όπου αποκάλυψε πως η κυρία Μυλωνοπούλου από την πρώτη στιγμή είχε πει στις Αρχές πως το ζευγάρι είχε πολύ κακές σχέσεις, όπως της είχε πει η Καρολάιν.

Μάλιστα, η κυρία Μάρκου αποκάλυψε παράλληλα πως η κυρία Μυλωνοπούλου προχώρησε μετά από υπόδειξη της Αστυνομίας σε «κατασκευασμένες» δηλώσεις ώστε να μην τραβήξει τις υποψίες του συζυγοκτόνου.

«Η αλήθεια που κατέθεσε η πελάτης μου, δεν είχαν καμία σχέση με όσα δήλωνε στη συνέχεια μετά από συνεννόηση με την Αστυνομία. Σε καμία περίπτωση δεν είπε στον Αναγνωστόπουλο πως έδωσε κατάθεση και για αυτό δεν διέρρευσε το παραμικρό από την Αστυνομία», ανέφερε η κυρία Μάρκου.

«Το ζευγάρι έφτανε στα άκρα. Πολλές φορές», πρόσθεσε η κυρία Μάρκου σχετικά με όσα συνέβαιναν στην έπαυλη των Γλυκών Νερών.

Το τηλέφωνο από συγγενή του Αναγνωστόπουλου

«Τρίτο πρόσωπο την αποκάλεσε με το όνομά της αμέσως μετά από την έξοδό της από την ΓΑΔΑ. Ήταν συγγενικό πρόσωπο του δολοφόνου. Η ερώτηση που της έκανε ήταν ‘ Σε κάλεσαν στη ΓΑΔΑ για κατάθεση; Να έχεις το νου σου, μπορεί να σε καλέσουν’. Η πελάτης μου αρνήθηκε πως την κάλεσαν. Δώσαμε τον αριθμό του τηλεφώνου του προσώπου που κάλεσε στις Αρχές την ίδια ώρα», πρόσθεσε η δικηγόρος της κυρίας Μυλωνοπούλου.

Η κυρία Μάρκου τόνισε πως ο Αναγνωστόπουλος την είχε καλέσει αρκετές φορές στο τηλέφωνο, ζητώντας της να πει καλά λόγια για εκείνον στην Αστυνομία, με την «ψυχολόγο» της Καρολάιν να είναι σε άμεση γραμμή με τις Αρχές.

Περισσότερα σε λίγο…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ